Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Sequential este esențial la grâu

Toamna grea a lui 2018, care i-a pus pe jar pe fermierii români cultivatori de grâu, a determinat Agro-Est Muntenia să pregătească un program complex de fertilizanți foliari. Aceștia sunt meniți să-i ajute pe agricultori să revigoreze culturile care au avut întârziere în răsărire și să se aștepte la o recoltă satisfăcătoare. Specialiștii companiei au adus pe piață două produse cu un conținut bogat de fosfor, care să dezvolte sistemul radicular al plantelor. Este vorba de Sequential 1 și Sequential 2, cu o combinație specială de fosfor și potasiu (40-20%, respectiv 20-40%). Concentrația mare de potasiu asigură o bună polenizare și o fructificare necesară pentru culturi calitative și cantitative. Agro-Est recomandă ca Sequential să fie primul produs din rezervorul mașinii de stropit, pentru o aplicare mai eficientă. Pentru ambele produse, doza recomandată este de 2-3 l / ha.

GroPlan A este un alt produs esențial la cultura de grâu, datorită conținutului de 14% de azot. Folosirea acestuia duce la creșterea fotosintezei plantelor și la un proces metabolic normal, care rezultă într-o rezistență crescută la stres. Agricultorii pot utiliza GroPlan A în doză de 2-4 litri pe hectar. Omex Bio, produs deja intrat în fermele din țara noastră, este important prin extractul de alge marine (28%) și se poate aplica în mai multe fenofaze de dezvoltare a grâului.

Cum deficiența de sulf este din ce în ce mai pregnantă și în România, Agro-Est Muntenia recomandă folosirea Sulfomex, cu 87.5% conținut de sulf. Acest element ajută la formarea aminoacizilor și enzimelor, adică a proteinelor care duc la o recoltă cu un grad calitativ ridicat. În plus, Sulfomex are și un rol de funcigid. Pentru combaterea unor boli, precum făinarea, fermierii sunt sfătuiți să aplice 4-6 litri pe hectar.

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading