Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

TERMENI ȘI CONDIȚII

Accesul/vizitarea acestui website de către clienți/utilizatori se supune prezentelor „Termeni și condiții” de folosire și implică acceptul explicit al clienților/utilizatorilor cu privire la curentele aspecte.
Domeniul/site-ul agroest.ro este deținut de firma Agro-EST Muntenia S.R.L., cu sediul în Cioranca, Nr. 131, Județul Buzău. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor este permisă doar cu acordul expres al reprezentanților firmei Agro-EST Muntenia S.R.L..
Firma Agro-EST Muntenia S.R.L., prin intermediul site-ului agroest.ro, prezintă informații despre produsele comercializate, iar clientul/utilizatorul are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale firmei Agro-EST Muntenia S.R.L., prevăzute de legislația în vigoare. Întregul conținut al site-ului agroest.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, programe și alte date – este proprietatea firmei Agro-EST Muntenia S.R.L. și este sub incidența Legii nr. 8/1996 – privind dreptul de autor și drepturile conexe.
Firma Agro-EST Muntenia S.R.L., prin intermediul site-ului agroest.ro, garantează clientului/utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare) și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al reprezentanților firmei. Clientul/utilizatorul se obligă să acceseze și să utilizeze site-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuziva, în sensul prevăzut de legislația în vigoare.
Produsele prezentate pe agroest.ro, sunt produse provenite de la furnizori din Italia, Spania, Anglia, Olanda și Germania. Având în vedere acest aspect, posibilitatea firmei Agro-EST Muntenia S.R.L. de a oferi anumite discount-uri clienților fideli, dar și modificarea prețului, în mod unilateral, de către furnizorul din străinătate, prețurile produselor pot suferi modificări. În acest sens, recomandăm verificarea prețului final de vânzare înainte de a achiziționa un produs.
Modalitățile de plată pentru finalizarea unei comenzi online sunt: numerar la livrare (cu ramburs) sau online cu card bancar. În cazul în care optați pentru plata online cu card bancar, vă informăm ca înregistrarea plații nu garantează confirmarea și livrarea comenzii. În cazul în care comanda nu este confirmată (termenul pentru procesarea comenzii este de 48h) suma de bani plătită va fi restituită în contul dumneavoastră în cel mai scurt timp. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesată de operator în vederea confirmării și stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 5-14 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.
Operatorul poate anula comanda efectuată de către client, în urma unei notificări prealabile adresate clientului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

  • neacceptarea de către banca emitenta a cardului clientului, a tranzacției, în cazul plății online;
  • datele furnizate de către client, pe site sunt incomplete și/sau incorecte.

Clientul are dreptul să se retragă din contract, respectiv să returneze un bun sau să renunțe la un serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare (conform OUG nr. 34/2014). Toate produsele comercializate de firma Agro-EST Muntenia S.R.L. beneficiază, în baza facturii, de o perioadă de garanție comercială de 15 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului (conform Ordonanței nr. 9/2016). În cazul in care clientul decide să returneze bunul, acesta va putea completa online formularul de retur.
Firma Agro-EST Muntenia S.R.L. își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site-ul agroest.ro. Acest site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării informațiilor personale ale clienților/utilizatorilor noștri. Orice problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe site-ul agroest.ro se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către client/utilizator.

Baza legală:

  • OG nr. 21/1992, privind protecția consumatorilor, actualizată cu Legea nr. 363/2007 și OUG nr. 174/2008;
  • Legea nr. 365/2002, privind comerțul electronic, completată cu Legea nr. 121/2006;
  • Legea nr. 449/2003, cu modificările aduse prin OUG nr. 174/2008, OUG nr. 34/2014 și Ordonanța nr. 9/2016;
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.
Translation missing: ro-RO.general.search.loading