Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Agroest Muntenia

Despre Companie

Pretuieste Agricultura, Pretuieste Romania

Infiintata in anul 2009, compania Agro-Est Muntenia a devenit un distribuitor important in piata de inputuri agricole. Acoperim la nivel regional, prin echipa de vanzari- Divizia Ferme toata zona de sud, sud-est si sud-vest a Romaniei, iar prin colaboratorii distribuitori, acoperim la nivel national distributia produselor pe care le comercializam in exclusivitate.

Astazi, Agro-Est Muntenia comercializeaza intreg portofoliul de inputuri necesar fermierilor : produse de protectie a plantelor, ingrasaminte granulate, fertilizanti foliari, tratament seminte, biostimulatori, adjuvanti, inhibitori si regulatori de crestere, biocide, raticide, pentru toate culturile agricole si toate problemele tehnologice.

Incepand cu anul 2011, Agro-Est Muntenia reprezinta in Romania companii europene de succes, precum Omex Agrifluids UK, Hortifeeds Direct UK, Plymag SL Spania, Intracrop UK, SDP Franta, avand in portofoliu, in exclusivitate, fertilizanti foliari, produse cu un continut ridicat de acizi humici sau/si de aminoacizi, biostimulatori, adjuvanti.

Profil companie

“ In anul 2009 am inceput proiectul Agro-Est Muntenia. Un proiect prin care imi doream sa aduc in piata agro din Romania o companie noua, dedicata producatorilor agricoli, printr-o oferta completa de produse, servicii si consultanta agricola.
O companie in care fermierii sa regaseasca experienta, profesionalism, solutii adaptate tehnic, dar si economic, increderea de a investi in agricultura.
Pentru ca agricultura este un domeniu atractiv, dificil, dar mai ales dinamic. Esti obligat sa identifici si sa aplici solutii adaptate, pentru a corecta, proteja sau pentru a dezvolta potentialul productiv al culturii.
Iar pentru echipa Agro-Est Muntenia fiecare cultura, fiecare campanie, fiecare ferma – au insemnat noi provocari in a garanta profitabilitatea solutiilor oferite.”

  • Moraru Mihai
  • Director General
  • Agro-Est Muntenia

Astazi, compania Agro-Est Muntenia colaboreaza cu peste 1.000 de fermieri parteneri, in special in zona de sud-vest, sud-est si sud a Romaniei, dar si parteneri distribuitori cu acoperire nationala.

Oferta completa de produse include seminte, ingrasaminte solide si starter, produse fitosanitare ( erbicide, insecticide, adjuvanti, fungicide, regulatori de crestere ), biostimulatori si produse foliare pentru nutritia plantelor.
Asiguram fermierilor consultanta in timp real, pentru a identifica problemele nutritionale, agentii patogeni si daunatori, oferind solutii aplicate, prin suportul unei echipe tehnice cu experienta vasta in productia agricola.
Oferim fermierilor posibilitatea preluarii productiei agricole, in baza contractelor futures sau la momentul recoltarii, dar si programe speciale de achizitii, cum ar fi pentru floarea-soarelui HO, grau durum sau porumb cu bob sticlos.

Prin gama de servicii oferite ( analize de plante, de sol, de apa pentru irigatii si tratamente, cartare, monitorizare stare culture ), dorim sa aducem un plus de valoare fermierilor, dar si siguranta productiiilor si costurilor din ferma.

Agro-Est Muntenia reprezinta exclusiv in Romania importante companii la nivel global, precum Omex Agrifluids UK, Hortifeeds, Plymag, SDP, Intracrop. Toate produsele sunt testate, omologate sau autorizate, tocmai pentru a va oferi dumneavoastra solutii adaptate si sigure.

 

Impreuna cu echipa noastra:

Constantin ZEVEDEI

Departament: Comercial
Telefon: 0742138987
E-mail: constantin.zevedei@agroest.ro

Cornel NASTASE

Departament: Comercial
Telefon: 0742138942
E-mail: cornel.nastase@agroest.ro

Constantin NASTASE

Departament: Comercial
Telefon: 0741265968
E-mail: constantin.nastase@agroest.ro

Abonează-te la newsletter-ul Agroest

Fii printre primii care afla de noile pozitii deschise la Agroest.

Alaturi de partenerii nostrii:

Contactează-ne!

Ne place sa raspundem provocarilor. Credem in parteneriate pe termen lung.

Suntem deschisi dialogului autentic. Hai sa ne cunoastem!

Translation missing: ro-RO.general.search.loading