Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Produse pe baza de azot care maresc randamentul si performanta culturilor

Indiferent dacă doriți să îmbunătățiți sănătatea plantelor, să hrăniți microbii benefici din sol, să îmbunătățiți absorbția de nutrienți sau pur și simplu să completați nutrienții cheie, în portofoliul Agro-Est Muntenia găsiți soluțiile care se potrivesc nevoilor câmpurilor dumneavoastră.

Azotul (N) este nutrientul cel mai adesea deficitar în culturile din România, iar aplicarea lui poate avea ca rezultat un profit economic substanțial pentru fermieri.

Agro-Est Muntenia oferă o gamă extinsă de produse destinate managementului nutrițional al plantelor. N28 este unul dintre produsele care asigură necesarul de azot pentru culturi.

N28 are un conținut foarte scăzut de biuret și nu produce arsuri sau fitotoxicitate plantelor. Este compus din 60% metilen uree, N28 permite o eliberare progresivă, constantă și extinsă a nutriției cu azot. Compoziția acestui produs N28 este alcătuită din: azot ureic 11.5% și azot dimetil uree 16.5%, lucrul care îl face să devină un produs cu eliberare lentă.

N28 se aplică în 2-3 tratamente, în doză de 3-5 litri aplicare foliară la următoarele culturi: cereale păioase, porumb, cartofi, floarea-soarelui, rapiță, legume, pomi fructiferi și viță de vie.

Un alt produs pe bază de azot este Nutrino Pro. Cu un aport de azot de 23.1%, această formulă mai conține acizi esențiali, patru biostimulatori, magneziu și sulf.

Nutrino Pro are o rată de absorbție de 90-95% la nivel foliar, asigură și susține formarea proteinelor, crește semnificativ metabolismul azotului în plantă, crește sinteza de aminoacizi, crește asimilarea și utilizarea nutrienților cationici, stimulează producția de citokinine și de acid glutamic, asigură producții ridicate cantitativ și calitativ, reduce efectele cauzate de factorii de stres, reface culturile după perioadele de stagnare.

Nutrino Pro se aplică foliar, iar recomandările specialiștilor Agro-Est Muntenia, referitoare la doze, vin în funcție de culturile pe care se folosește: 3-4 litri pe hectar la păioase, rapiță, floarea-soarelui, 3-6 litri pe hectar la cartof și sfeclă de zahăr, 4-6 litri la legume și viță de vie și 3-5 litri la porumb, soia, fasole și mazăre.

Un alt produs care poate fi integrat cu succes în planul nutrițional al culturilor este Azofol SR.

Azofol SR se prezintă ca o formă lichidă destinată aplicării foliare cu eliberare lentă a azotului și cu un echilibru de minerale și microelemente.

Formularea Azofol SR asigură siguranța culturilor, evitând un risc minim de ardere și îmbunătățește calitatea și cantitatea recoltei.

Azofol SR asigură necesarul de azot al plantei în perioada în care fie nu mai poate interveni cu îngrășăminte solide, fie rezerva oferită de acestea este epuizată. În plus, poate fi aplicat în lunile cu temperaturi ridicate, mai-iunie, când temperaturile sunt peste 23-25 de grade Celsius, fără a provoca arsuri și fitotoxicitate.

Acest produs este compus din 36% azot plus microelemente.

Azofol se aplică la cereale păioase, porumb în doze de 2-5 l / ha, în 1-2 aplicări, rapiță, floarea-soarelui 2-5 l / ha, în 1-2 aplicări, cartof, sfeclă de zahăr 3-6 l / ha, legume 4-8 l / ha, în 1-2 aplicări, struguri 3-6 l / ha, în 3-5 aplicări și pomi fructiferi 5-10 l / ha, în 3-5 aplicări.

Pentru fermierii care practică agricultura ecologică, Agro-Est Muntenia comercializează Sulfazot, un fertilizant curat, autorizat pentru cultura ecologică.

 Sulfazot are o concentrație de azot de 22% și este completată de sulf 11%, care permite fixarea azotului, dar și de bor 0.5%, care asigură o bună înflorire și fertilitate a acestora. Sulfazot poate fi utilizat în amestec cu produse de protecție a plantelor, fertilizanți foliari, neavând efect fitotoxic.

Poate fi aplicat în următoarele doze, 4-6 l / ha pentru următoarele culturi: cereale păioase, cartof, floarea-soarelui, rapiță.

Toate detaliile pot fi găsite mai jos:

DETALII PRODUSE SI COMENZI PERSONALIZATE

👉 https://agroest.ro/collections/azot-cu-eliberare-lenta

ACHIZITIE DIRECTA

👉 https://www.hectarul.ro/fertilizanti-si-biostimulatori/pentru-aplicare-foliara/azot-cu-eliberare-lenta

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading