Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Basfoliar Plus 3X si Omex 3X - ingrasaminte foliare

Un număr tot mai mare de fermieri caută modalități de a lucra mai ecologic și, prin urmare, apelează la nutriția foliară, ca alegere preferată. Nutriția foliară este instrumentul ideal pentru obținerea celor mai bune rezultate în ceea ce privește protecția mediului.

Începând cu acest an, în portofoliul de fertilizanți Agro-Est Muntenia se află un produs nou, de o calitate extrem de înaltă si eficiență dovedită: Basfoliar Plus 3X.

Basfoliar Plus 3X este un fertilizant foliar complet solubil, un amestec de suspensie concentrată și echilibrată de azot 15%, fosfor 15%, potasiu 15%, calciu 6% și micronutrienți. Acest produs are și calciu, un element indispensabil formării pereților celulari, care asigură dezvoltarea corectă a tulpinii, aducând rezistență paiului la cereale păioase și la porumb.

”Prin consolidarea acesti rezistențe, se previne pierderea culturii în fața furtunilor puternice, când cultura este culcată la sol, din cauza frângerii tulpinilor. Prin urmare, aplicarea unui tratament încă din primele faze de dezvoltare asigură rezistență la acțiunea mecanică”, a explicat Constantin Zevedei, reprezentant Agro-Est Muntenia.

Basfoliar Plus 3X se aplică la culturile de câmp în doză de la cereale păioase 2-3 l / ha, se aplică înainte de a începe procesul de formare a paiului sau până la faza de burduf, la porumb 2-3 l / ha în faza de 4-6 frunze sau în faza de 8-10 frunze, la legume 2-3.5 l / ha, la rapiță 2-3 l / ha până la inflorescență. Este compatibil cu majoritatea pesticidelor.

În completarea gamei de fertilizanți foliari, Agro-Est Muntenia mai oferă fermierilor autohtoni și produsul Omex 3X este un fertilizant foliar complet solubil, de ultimă generație.

Omex 3X este un amestec de tip suspensie echilibrată de macro și micronutrienți, conceput pentru a susține toate etapele dezvoltării plantelor. Omex 3X îmbunătățește creșterea vegetativă, dezvoltă sistemul radicular, producția și calitatea acesteia. Are în compoziție toate cele 3 elemente nutritive, azot, fosfor, potasiu, de care plantele au nevoie încă din primele faze de creștere și de dezvoltare.  Datorită ratei mari de absorbție, de peste 90%, Omex 3X a fost utilizat de mii de fermieri români, aducând în fermă rezultate excepționale. Este utilizat la o gamă largă de culturi de câmp. La cereale păioase în doză de 2.5 l / ha, la legume – între 2-2.5 l / ha, la porumb – 2-3 l / ha, floarea-soarelui 2.5-3 l / ha. Este compatibil cu majoritatea pesticidelor.

Toate detaliile despre Basfoliar Plus 3X  pot fi găsite mai jos:

DETALII ȘI COMENZI PERSONALIZATE 👉 https://agroest.ro/products/basfoliar-plus-3-x?_pos=3&_sid=7d5cb11bb&_ss=r

ACHIZIȚIE DIRECTĂ 👉 https://www.hectarul.ro/fertilizanti-si-biostimulatori/pentru-aplicare-foliara/fertilizanti-complecsi/fertilizant-foliar-npk-si-calciu-basfoliar-plus-3x-17-l-art000788.html 

Toate detaliile despre Omex 3X  pot fi găsite mai jos:

DETALII ȘI COMENZI PERSONALIZATE 👉 https://agroest.ro/collections/triticale/products/omex-3-x?_pos=2&_sid=855b282b2&_ss=r

ACHIZIȚIE DIRECTĂ 👉 https://www.hectarul.ro/fertilizanti-si-biostimulatori/pentru-aplicare-foliara/fertilizanti-complecsi/fertilizant-foliar-npk-si-microelemente-omex-3x-5-l-ff17-bc.html

 

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading