Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Plyaminol salvează orice recoltă

Plyaminol este unul din produsele-vedetă de la Agro-Est Muntenia. Este un biostimulator versatil, care are efecte imediate asupra culturilor. Și nu vorbim doar de culturile clasice, grâu, orz, rapiță, porumb și floarea-soarelui. Plyaminol a ajutat și fermierii care au investit și în culturi mai puțin întâlnite. De exemplu, un fermier din Spania a utilizat acest produs pe bază de aminoacizi liberi pe un lan de broccoli. A făcut și un test, lasând și o solă pe care nu a aplicat Plyaminol. Diferențele dintre cele două sole au fost impresionante. Cea cu Plyaminol a arătat o uniformitate excepțională și, la final, o producție îmbunătățită.

De unde vin beneficiile acestui produs? Plyaminol are un conținut de 30% aminoacizi liberi, care direcționează energia spre dezvoltarea plantei. Astfel, aceasta trece mai ușor peste situațiile de stres de orice fel, de la îngheț la secetă, trecând prin exces de umiditate sau fitotoxicitate. Plyaminol pentru plante este ca o vitamină pentru un om slăbit. Un remediu care-l pune repede pe picioare. Este motivul pentru care fermierii spun că Playminol este miraculos.

Un alt avantaj al aplicării acestui produs al Agro-Est Muntenia este că poate fi aplicat în mai multe perioade: fie toamna, după răsărirea completă a culturii, fie la desprimăvărare, pentru înlăturarea efectelor gerului din iarnă, fie în perioada de vegetație, pentru a ajuta plantele să înfrunte seceta ori excesul de precipitații. Dozele pentru culturile de toamnă se încadrează între 1-1.5 litri pe hectar, în timp ce pentru cele de toamnă sunt la nivelul de 1.2-1.5 litri / ha.

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading