Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Nutrino Pro, combinația perfectă pentru deficiența de azot

O provocare importantă pentru fermierii din România este reprezentată de consumul rapid de azot din sol. Astfel, agricultorii din țara noastră au nevoie de produse care să le ofere culturilor acest element esențial pentru creștere. Portofoliul Agro-Est Muntenia conține Nutrino Pro, primul produs pe bază de azot cu eliberare lentă. Pentru un efect și mai puternic, azotul este în amestec și cu 4 biostimulatori, cu acizi esențiali, cu magneziu și sulf.

Efectele acestei combinații sunt multiple. Nutrino Pro are o eficiență ridicată, o rată de absorbție de până la 95% la nivel foliar, asigură și susține proteinele și crește și sinteza de aminoacizi. Mai mult, reduce efectele nocive ale factorilor de stres și îi oferă fermierului o recoltă bogată atât din punct de vedere cantitativ, cât și calitativ.

Nutrino Pro are o paletă largă de culturi pe care se poate aplica, de unde și dozele diferite. La cereale, rapiță și floarea-soarelui se pot folosi între 3-4 litri pe hectar, în timp ce doza pentru porumb, soia, fasole și mazăre este de 3-5 litri pe hectar. Legumele și vița de vie au nevoie de 4-6 litri pe hectar. Specialiștii Agro-Est Muntenia le transmit fermierilor să nu depășească sub nicio formă o doză de 15 litri pe hectar. Recomandările se referă și la modul de preparare a soluției. Astfel, în rezervorul de pulverizare se introduce din cantitatea de apă, se agită, se pune Nutrino Pro și apoi restul de apă.

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading