Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Ne marim echipa!

Persoana cu experienta in vanzari catre clientii fermieri. 3 pozitii disponibile, una pentru fiecare judet : Constanta, Teleorman, Braila. Persoana energica, comunicativa, calitati de negociere si organizare dezvoltate. Cunoasterea conditiilor pietei agricole si a concurentei. Cunostinte tehnice - mediu. Experienta in achizitii cereale - plus. Experienta in promovare : fertilizanti foliari, seminte, tratamente, ingrasaminte.

 

Descrierea jobului

Responsabilitati : - dezvoltarea portofoliului de clienti pentru zona comerciala CT, TR, BR - urmarirea planului de vanzari. - indeplinirea obiectivelor de vanzari si incasari. - promovarea produselor catre clienti. Beneficii : - venit parte fixa cnf. obiectivelor de vanzari. - comision - parte variabila. - autoturism de serviciu. - dotari IT & Mobile. - asigurare medicala privata.

Descrierea companiei

De 10 ani, Agro-Est Muntenia activeaza in distributia de produse agricole : seminte, ingrasaminte, pesticide, fertilizanti foliari, biostimulatori si raticide.Astazi este unul dintre cei mai importanti distribuitori din Regunea de Sud a Romaniei. Agro-Est Muntenia este si importator, reprezentand in Romania companii de renume din Anglia, Spania, Italia, Germania. Din 2011 Agro-Est Muntenia activeaza si in comertul cu cereale, avand ca parteneri cei mai importanti traderi internationali.
Puteti trimite CV pe adresa : info@agroest.ro Contact : 0742.138.987
Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading