Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Analize Plante – program unic, gratuit pentru fermieri!

Analize efectuate recent la plante de grâu si orz din diverse zone ale tarii au relevat ca la acest moment exista carente mari de Zn. Cauza o reprezintă temperaturile scăzute si cantitățile mari de precipitații înregistrate in ultimele săptămâni.

Zincul are un rol esențial in plante deoarece stimulează activitatea enzimatică și procesul de creștere a rădăcinii. Recomandarea Agro Est Muntenia pentru corectarea acestei carente este aplicarea produsului KINGFOL ZN. Kingfol zinc este un fertilizant foliar utilizat pentru corectarea celei mai întâlnite deficiențe de microelemente la nivel global, un produs de calitate, foarte concentrat. Kingfol Zn are in compozitie un singur element, dar în concentrație mare – 70%. Doza de aplicare este de 2-4 l/ha.

Mod de utilizare - Porumb: 0,5 l/ha; tratamentul se efectuează când plantele au 4-6 frunze; - Cereale (grâu,orz): 0,5 litri/ha; tratamentul se efectuează primăvara, la începutul împăierii; - Sfeclă: 0,3-0,5 litri/ha; tratamentul se efectuează în faza de 4 frunze; - Rapiţă: 0.5 litri/ha; tratamentul se efectuează în faza de formare a tijei; - Morcov, pătrunjel: 0.3 litri/ha; tratamentul se efectuează când plantele au cca 8 cm înălţime. - Cartof: 0.5 litri/ha; tratamentul se efectuează înainte de închiderea rândurilor; - Mazăre: 0.3 litri/ha; tratamentul se efectuează când plantele au 10-15 cm înălţime; - Salată: 0.3 litri/ha; tratamentul se efectuează înainte de începerea formării căpăţânii; - Meri pe rod: 0.5-1.0 litri/ha; tratamentul se efectueză la începutul formării fructelor. Reamintim ca Agro-Est Muntenia a lansat in Romania, încă din 2013, programul SAP in colaborare cu un laborator autorizat din Anglia. In cadrul acestui program realizam analize de plante pentru a identifica problemele nutriționale din cultura fermierilor, macro si microelemente. In baza rezultatelor analizelor, specialiștii Agro Est Muntenia recomanda un programul adecvat de nutriție a plantelor, optim atât tehnic cat si financiar. Pentru comenzi va rugam sa contactați reprezentantul Agro-Est din zona.

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading