Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Agro-Est Muntenia, premiată pentru promovarea filantropiei

Poveștile frumoase ale României merită cunoscute și recompensate. Simbolic. Simbolic, pentru că ajutorul oferit de mari companii ori persoane private, firme mici sau oameni cu suflet mare poate fi întors prin zâmbetele și aprecierea celor care au parte de sprijin. Gala Oameni pentru Oameni este unul din acele evenimente la care poveștile minunate se regăsesc din plin.

Acest proiect aparține Asociației pentru Relații Comunitare și Camerei de Comerț Americane în România și a ajuns deja la ediția cu numărul 15. Evenimentul s-a desfășurat pe 5 iunie și a avut tema Comunități Sănătoase. Astfel, au fost premiați oamenii care s-au implicat și au reușit să atragă lângă ei alți oameni și fonduri care să meargă la persoanele sau asociațiile ale căror scop este să-i ajute pe cei mai puțin norocoși.

Premiul pentru promovarea filantropiei a fost oferit companiei Agro-Est Muntenia, reprezentată de domnul Mihai Moraru: „ Cred ca toate companiile si toti romanii au datoria de a dezvolta si de a ajuta comunitatea din care fac parte. Avem 55% din copii in mediul rural, din care 30% abandoneaza scoala. Acesti copii renunta pentru ca nu au sustinere. Nu au rechizite, nu au manuale, nu au sprijin pentru a invata si de multe ori nu au acces la o alimentatie adecvata. In acest an vom extinde un proiect prin care incercam sa aducem fermierii, companiile din agribusiness si ONG-urile intr-un proiect comun, dedicat comunitatii rurale. Si in special copiilor din mediul rural.”

Agro-Est Muntenia, firma cu capital 100% românesc a reușit să atragă zeci de parteneri din industria agribusiness în susținerea cauzelor care aduc o schimbare în comunitate. Asociația Taxiul cu Bomboane, Asociația Give&Help, veteranul de război Constantin Rada și maratonistul Levente Polgar au primit sprijin uman și financiar din partea Agro-Est Muntenia și au fost recompensați în cadrul Galei Centenarului, în care compania a aniversat și 10 ani de activitate.

Oamenii din spatele celor 4 cauze sprijinite de Agro-Est Muntenia au fost invitați la Alba Iulia și le-au putut spune invitaților prezenți în Capitala Marii Uniri cum au creat asociațiile prin care oferă ajutor, în special copiilor fără posibilități financiare sau cu probleme de sănătate.

Agro-Est Muntenia a fost nominalizata si la Premiul pentru perseverenta, care a fost acordat Fundatiei Vodafone Romania, alaturi de Premier Restaurants Romania, pentru Casele Ronald McDonalds, Auchan Romania, pentru programul de sprijin al copiilor victimelor violentei domestice, SC Agro-EST Muntenia, pentru programul de sustinere a copiilor din comunitati defavorizate, Ikea Romania, pentru parteneriatul cu MagiCamp.

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading