Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Rapița crește cu ajutorul Agro-Est Muntenia

Toamna 2019 reprezintă o nouă provocare pentru agricultorii din România. Deficitul de precipitații îi pune pe fermieri în încurcătură. Cei care au pariat pe rapiță în acest an agricol abia așteaptă să vadă dacă plantele vor răsări, pentru a planifica tratamentele viitoare. Dacă rapița iese, Agro-Est Muntenia are un pachet de produse care să-i ajute pe fermierii români să treacă peste iarnă. Constantin Năstase, directorul tehnic al companiei, are câteva recomandări pentru culturile de rapiță.

Astfel, o intrare bună în iarnă se poate obține aplicând fie un amestec de GroPlan A (1.25 litri pe hectar) și Plyaminol (1.5 litri pe hectar), fie de GroPlan A (1.5 l / ha) și Evergreen (1.5 l / ha). O variantă bună este și folosirea produsului Omex Bio, 2.5 litri pe hectar.

Tot la rapiță se pot folosi și produse stimulatoare pe bază de alge marine de la Agro-Est Muntenia. “Avem produsul Ecklomar, cu conținut de 90% substanță activă și care se dă în doză de 2.5-3 l / ha, dar și produsul Beet, tot un extract organic, din sfeclă de zahăr, cu un conținut foarte ridicat de substanță organică. Doza recomandată este tot de 2.5-3 l / ha”, a declarat Constantin Năstase. Specialistul Agro-Est Muntenia le transmite fermierilor să ia în calcul și un tratament cu insecticid, pentru a contracara atacurile dăunătorilor.

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading