Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Tratamentele eficiente aduc producții mari la grâu

O producție frumoasă la grâu se poate contura din toamnă, atunci când cultura trebuie protejată de perioadele grele din iarnă. Un tratament suplimentar cu biostimulatori în primăvară securizează recolta. Plyaminol este produsul ideal de la Agro-Est Muntenia pentru ambele tratamente. Cultura de grâu are nevoie de mare atenție din partea fermierilor. E ca un copil mai răsfățat. A învățat acest lucru și Victor Brăiloiu, agricultor din județul Gorj, care cultivă grâu românesc Glosa.

Sfătuit de specialiștii Agro-Est Muntenia, a aplicat Plyaminol în toamnă, dar și după trecerea iernii, când se anunța un val de temperaturi scăzute. Se felicită pentru alegerea făcută. “Efectele se văd, grâul arată foarte bine la ora actuală. E aproape de înflorit. Nu am avut plante care să sufere, am folosit și o solă-martor. Diferențele sunt enorme și de fiecare dată când apar probleme, se anunță probleme, ar trebui intervenit cu soluții gen Plyaminol” – Victor Brăiloiu, fermier din Gorj Plyaminol nu este singurul produs folosit de la Agro-Est Muntenia. Pentru ca grâul să primească toate substanțele necesare creșterii, Victor Brăiloiu a aplicat Groplan A și Evergreen.

Groplan A este un biostimulator care conține toate macro și microelementele necesare grâului, iar prin această concentrație optimizează producția. Evergreen este un fertilizant, o formă de azot cu eliberare lentă (2 luni de la aplicare), care poate fi aplicat prin tratamente foliare, dar și la sol.

CARACTERISTICI EVERGREEN

  • COMPOZIȚIE: AZOT CU ELIBERARE LENTĂ – 18%, FOSFOR – 6%, POTASIU – 6%
  • ASIGURĂ O CREȘTERE SUSȚINUTĂ ȘI SIGURĂ A PLANTELOR
  • ÎMBUNĂTĂȚEȘTE REZISTENȚA FRUNZELOR LA ATACURILE DĂUNĂTORILOR ȘI LA BOLI
  • REDUCE STRESUL CAUZAT DE CONDIȚIILE DE STRES
  • DOZĂ DE APLICARE LA GR U: 2.5-3 LITRI / HA

Folosirea acestor produse de la Agro-Est Muntenia îl face pe Victor Brăiloiu să spere la o producție de 7500 de kilograme la hectar. Catalogul de produse Agro-Est Muntenia este disponibil aici.

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading