Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Dublă acțiune pentru produsele pe bază de acizi humici

Influența acizilor humici asupra plantelor a fost studiată de nenumărate ori în ultimele decenii. S-au făcut teste pe culturile de grâu, pe anumite flori și chiar pe frunzele de tutun. Concluziile au fost apropiate. La fiecare teste, s-au înregistrat creșteri importante de azot, chiar de până la 40%. În ceea ce privește fosforul, creșterea s-a situat în jurul a 30% de procente după aplicarea acizilor humici. O altă valoare impresionantă a fost înregistrată la nivelul de magneziu din plante, ridicându-se la 155%. În plus, creșteri s-au observat și la cantitățile de fier și zinc.

Pe piața din România, Agro-Est Muntenia are 3 produse pe bază de acizi humici. Primul este Apex 26, cu un conținut de 26% acizi humici proveniți din leonardită. Apex 26 are beneficii atât la nivelul solului, îmbunătățindu-i fiziologia, chimia și biologia, cât și la nivelul plantei, prin absorbția ridicată de elemente nutritive, stimularea creșterii vegetative, care duce la un nivel superior de producție. Apex 26 se aplică la legume (4 litri / ha), viță de vie, pomi fructiferi, mazăre, soia, grâu, porumb, rapiță (3-4 litri / ha). Specialiștii Agro-Est Muntenia recomandă aplicarea Apex 26 dimineața sau seara, la temperaturi de sub 25 de grade.

Plytron este un alt produs al Agro-Est Muntenia, cu un conținut de 7.4% de acizi humici și un pH de 10. Ca și Apex, aduce beneficii și solului și plantei. Optimizarea utilizării nutrienților disponibili, creșterea gradului de absorbție a tratamentelor foliare, dezvoltarea sistemului radicular și creșterea retenției de apă la nivelul rădăcinii sunt cele mai importante avantaje ale aplicării Plytron. Culturile de grâu, porumb, floarea-soarelui, soia și rapiță au nevoie de o doză de 2-4 litri pe hectar, în timp ce la legume se pot face 3-4 tratamente cu 2.5-4 litri / ha.

Portofoliul Agro-Est Muntenia de produse pe bază de acizi humici este completat de Salamat, cu o concentrație de 70%. Este adaptat tratamentelor pentru sol, sistemelor avansate de irigație și irigării prin picurare. Folosirea Salamat întărește rezistența plantelor la boli și dăunători, activează metabolismul plantelor, îmbunătățește structura solului, reduce riscul de pierdere din sol a elementelor nutritive și reduce toxicitatea fertilizanților lichizi din hrana plantelor. Doza recomandată de Agro-Est Muntenia pentru legume și pomi fructiferi este de 2-3 kg pe hectar, în timp ce la culturile de câmp este suficientă doza de 1.5-2 kg / ha.

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading