Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Se construiește un laborator de testare a țesutului de plantă, unic în România

Fermierii apreciază din ce în ce mai mult afacerile 100% românești, iar Agro-Est Muntenia este una dintre ele. Compania are în plan crearea unui laborator de testare a țesutului de plantă care ar putea fi unic în România. De asemenea, Agro-Est Muntenia își construiește propria fabrică de biostimulatori și fertilizanți foliari.

„Ne bucurăm că participăm la acest eveniment. Suntem o companie 100% românească. Avem mai multe divizii și planuri de dezvoltare în România. Avem o divizie de distribuție a inputurilor agricole în fermele din partea de Nord-Sud și Sud-Est a României. Avem partea de vânzări online prin platforma Hectarul.ro cu care suntem prezenți azi, aici și o parte din produsele pentru care suntem unici producători și distribuitori în România (fertilizanți foliari și biostimulatori de creștere).

Pentru standul de la Agraria, Agro Est Muntenia a ales să aduca semințele pentru care sunt importatori deoarece acestea sunt cerute fiind recunoscute ca produse de calitate care aduc performanță în fermele clienților.

 

Agro-Est Muntenia își construiește propria fabrică de biostimulatori și fertilizanți foliari

„În ceea ce privește proiectele în derulare Agro-Est Muntenia este în plină expansiune, iar pe lângă proiectul Hectarul.ro, compania urmărește construirea propriei fabrici de biostimulatori și fertilizanți foliari dar și crearea unui laborator de testare a țesutului de plantă care ar putea fi unic în România”, anunță Constantin Zevedei.

 

Despre Agro-Est Muntenia

Infiintata in anul 2009, compania Agro-Est Muntenia a devenit un distribuitor important in piata de inputuri agricole. Acoperim la nivel regional, prin echipa de vanzari- Divizia Ferme toata zona de sud, sud-est si sud-vest a Romaniei, iar prin colaboratorii distribuitori, acoperim la nivel national distributia produselor pe care le comercializam in exclusivitate.

Astazi, Agro-Est Muntenia comercializeaza intreg portofoliul de inputuri necesar fermierilor- produse de protectie a plantelor, ingrasaminte granulate, fertilizanti foliari, tratament seminte, biostimulatori, adjuvanti, inhibitori si regulatori de crestere, biocide, raticide, pentru toate culturile agricole si toate problemele tehnologice.

Începand cu anul 2011, Agro-Est Muntenia reprezinta in Romania companii europene de succes, precum Omex Agrifluids UK, Hortifeeds Direct UK, Plymag SL Spania, Intracrop UK, SDP Franta, avand in portofoliu, in exclusivitate, fertilizanti foliari, produse cu un continut ridicat de acizi humici sau/si de aminoacizi, biostimulatori, adjuvanti.

 

Articolul original poate fi găsit aici.

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading