Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

AGRO-EST MUNTENIA primește o nominalizare de prestigiu pentru Premiile Go Global 2023, acordate de Consiliul Global al Comertului.

AGRO-EST MUNTENIA  primește o nominalizare de prestigiu pentru Premiile Go Global 2023, acordate de Consiliul Global al Comertului.

 Suntem  mândri să fim nominalizati pentru premiile Go Global Awards 2023, găzduite in acest an de Rhode Island Commerce Corporation, SUA. Această nominalizare plasează Agro-Est Muntenia printre liderii de afaceri, evidențiind inovația, creșterea și sustenabilitatea companiei, prin programele de investitii si gama de produse si servicii inovatoare.

 Premiile Go Global sunt un eveniment internațional proeminent, evaluat de oficiali guvernamentali din peste 28 de țări, alături de lideri influenți si de investitori dintr-un spectru larg de industrii. Premiile atrag companii din întreaga lume, sărbătorind realizările lor și promovând conexiunile de afaceri globale. Procesul final de selecție va avea loc in luna iunie 2023, iar rundele finale sunt programate în perioada 6 - 8 noiembrie 2023 în Providence, Rhode Island, SUA.

 Nominalizarea Agro-Est Muntenia pentru Premiile Go Global subliniază angajamentul nostru față de excelență, de inovație și încurajarea colaborării internaționale. Acum cinci ani ne-am propus sa devenim un important jucator in productia de fertilizanti si biostimulatori, iar acum incheiem prima etapa a acestui proiect, prin prima unitate de productie si centrul de cercetare si analiza.

 Scopul nostru este acela de a folosi cat mai multa materie prima din Romania, de a folosi materia prima organica care de altfel nu este valorificata, de a-i oferi fermierului solutii nutritionale corecte atat din punct de vedere tehnic, cat si financiar. Produsele pe care urmeaza sa le lansam in acest an cuprind game variate, inclusiv certificate ecologic, iar din 2024 ne propunem sa aducem produsele Agro-Est catre pietele din Europa centrala si de est.

 Serviciile pe care urmeaza sa le oferim, incepand cu anul 2024, le vor oferi fermierilor romani sansa de a afla in timp real problemele nutritionale din cultura, de a interveni rapid pentru a corecta si de a se adapta conditiilor de cultura.

 Proiectul nostru este acela de a construi o agricultura sustenabila dar si benefica pentru comunitatile rurale, de a aduce profit in ferma si calitate catre consumator!

 

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading