Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Gala Agro Est Muntenia 2018. Impreuna cultivam traditia.

Compania Agro-Est Muntenia a imbracat, miecuri 28 noiembrie, haine de sarbatoare! In cadrul unei conferinte aniversare care a avut loc la Muzeul Principia din Alba Iulia, Capitala Marii Uniri. Compania a sarbatorit alaturi de fermieri din toate colturile tarii cei 10 ani de activitate in 100 de ani de Romania.

 "Impreuna cultivam traditia" a fost numele evenimentului organizat de Agro-Est, eveniment ce s-a bucurat de participarea a aproximativ 200 de fermieri, dar si membri ai echipei si invitati ai companiilor partenere din tara si din strainatate. Conferinta s-a desfasurat in mod atipic - asa cum compania i-a obisnuit pe fermieri in fiecare an iar cei prezenti au fost surprinsi in mod placut cu momente speciale cum ar fi o prezentare dedicata Marii Uniri, materiale dedicate sarbatorii nationale si a importantei agriculturii pentru Romania de astazi.

 "La 27 de ani, impreuna cu sotia mea, m-am apucat de afaceri si am inceput cu fitofarmacii in care vindeam seminte de legume, tratamente la un litru samd. In 2011 ne-am decis sa mergem catre distributia catre fermieri iar de atunci am plecat de la 1 milion de euro cifra de afaceri, la 20 milioane in 2018, cu 45 de colegi in echipa carora as vrea sa le multumesc pentru tot efortul depus in acest an si in cei care au trecut.", a precizat directorul companiei Mihai Moraru. In cadrul conferintei au fost prezentate si o serie de impresii ale colaboratorilor companiei de-a lungul celor 10 ani de activitate. "Cel mai important este puterea exemplului si atunci colegii ne intreaba tot timpul cat de importante sunt produsele de la Agro-Est Muntenia", a aratat Petrica Paduraru - administrator al SC Tehnoplant Scanteia din jud Ialomita. "Pentru a face mereu lucruri de calitate si a fi mereu in top trebuie sa alegi parteneri de incredere. Agro-Est este o companie care a fost alaturi de noi in fiecare moment iar deciziile pe care le-am luat impreuna s-au dovedit a fi cele mai inspirate si cele mai bune.", a discris si Georgian Cornita, agricultor din Calarasi, relatia cu Agro-Est Muntenia.

Mesaj motivational la 100 de ani de Romania

Un moment emotionant al evenimentului, care s-a bucurat de aplauze la unison ale celor prezenti, a fost prezenta ultramaratonistului Polgar Levente, care a ramas fara o mana de la varsta de sase ani si este primul sportiv cu handicap acceptat la "6633 Artic Ultra".

"Eu mi-as dori ca in Romania nici agricultura, nici cei care ne conduc sa nu mai fie o loterie.", a declarat Polgar Levente.

Evenimentul Agro-Est Muntenia s-a desfasurat pe parcursul a 3 zile si a inceput cu o serie de ateliere pentru invitati. A doua zi a avut loc conferinta festiva, iar ziua s-a incheiat cu cina festiva. "La fel ca si anul trecut, evenimentul nostru de final de an nu este unul in care sa venim cu produse, sa facem prezentari comerciale. Este un moment al reuniunii, al bilantului, un moment in care sa fim impreuna.

Daca anul trecut am ales sa includem in prezentare directiile pentru noile Politici Agricole Comune, acum vom avea ca momente speciale o prezentare dedicata sarbatorii nationale - Marii Uniri - si a importantei agriculturii pentru Romania de astazi.", a declarat Mihai Moraru. Agro-Est Muntenia comercializeaza intreg portofoliul de inputuri necesar fermierilor: produse de protectie a plantelor, ingrasaminte granulate, fertilizanti foliari, tratamente seminte, biostimulatori, adjuvanti, inhibitori si regulatori de crestere, biocide, raticide, pentru toate culturile agricole si toate problemele tehnologice.

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading