Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

AGRO-EST Muntenia – tur de forță în 10 JUDEȚE! Fermierii din OLT, interesați de CELE PATRU PRODUSE-VEDETĂ ÎN ACEASTĂ PRIMĂVARĂ!

AGRO-EST Muntenia, alături de fermieri cu informații utile înainte de începerea campaniei agricole de primăvară! Compania organizează un veritabil tur de forță în cele 10 județe unde este prezentă ca distribuitor de inputuri agricole pe care agricultorii se pot baza în orice moment al anului și pentru orice cultură!
Ultimul eveniment din seria ”100 de minute de INSPIRAȚIE” organizat de AGRO-EST Muntenia în 10 județe a avut loc marți, pe 13 martie, la Hotel Parc, din Slatina. Ca de obicei, compania a reușit să reunească peste 80 de fermieri mici, medii și mari, dar și distribuitori de inputuri din județul Olt. Așa cum era de așteptat, participanții au manifestat un interes deosebit pentru produsele din portofoliul AGRO-EST Muntenia, Constantin Năstase, reprezentantul local al companiei menționând în mod special patru produse pe care fermierii le pot aplica în această primăvară.
„Fermierii au fost foarte interesați, foarte atenți, prezentările noastre sunt un pic mai diferite, mai interesante. Agricultorii au fost foarte încântați. Noi avem o gamă de produse care ating diferite faze ale plantelor și sunt cel puțin patru produse care în primăvara asta ar trebui folosite, iar fermierii au fost foarte interesați de acestea. Este vorba de Plyaminol, pe bază de aminoacizi, Sulphomex pe bază de sulf, Boron pe bază de bor și Omex Bio, un fertilizant complex și stimulator. Acestea sunt niște produse care folosite acum o să ajute planta să se dezvolte în condiții de stres”, a spus Constantin Năstase, reprezentantul AGRO-EST Muntenia pentru județul Olt. Fermierii din Călărași, interesați de soluțiile pentru cerealele păioase Un nou eveniment marca Agro-Este Muntenia a avut loc vineri, 9 martie, în Călărași. Cum era de așteptat, agricultorii au răspuns în număr mare invitației companiei care le furnizează inputurile agricole. Astfel, aproximativ 80 de fermieri, mici, medii și mari, ce exploatează suprafețe de la 100 până la 5.000 de hectare au luat parte la prezentarea Agro-Est Muntenia. Agricultorii au fost deschiși, interactivi și și-au manifestat interesul față de produsele prezentate.
„Evenimentul a fost unul foarte bun, fermierii au fost interesați de ce s-a discutat acolo. Au fost și interactivi, ceea ce m-a surprins oarecum, pentru că am mai fost și la alte evenimente, iar aici a fost o diferență. Se pare că informațiile au ajuns acolo unde a trebuit. Fermierii au fost interesați în general de toate produsele, pentru că au fost de fapt, pentru fiecare cultură. Agricultorii au ales ca subiect de discuție cultura de păioase, de mare interes în această perioadă de început de campanie agricolă de primăvară. Ca și concluzie, evenimentul a fost unul reușit din punctul meu de vedere”, a spus Cornel Năstase, Manager zonal Călărași.
Întâlnire cu fermierii din Teleorman: Soluții potrivite pentru problemele legate de băltiri și de stresul plantelor AGRO-EST Muntenia își continuă turul de forță: peste 50 de fermieri performanți din județul Teleorman au aflat, miercuri, 7 martie, care sunt soluțiile companiei pentru problemele pe care aceștia le au în fermele lor. Întâlnirea a avut loc la restaurantul Crama Unicom din Alexandria și a inclus o serie de prezentări de specialitate cu produsele și serviciile AGRO-EST Muntenia.
”Interesul a fost mare, au aflat foarte multe lucruri fermierii invitați. Au intrat în legătură cu noi pentru prima dată și au văzut ce portofoliu impresionant avem. A fost un eveniment reușit, am încercat și am reușit să strângem fermierii mari din județ, fermieri performanți, care își doresc performanțe deosebite în cultura mare” a spus Alin Tiuș, reprezentant de vânzări pentru județul Teleorman al AGRO-EST Muntenia. Fermierii participanți au cerut informații despre soluțiile de fertilizare foliară pentru rapiță, Sulphomex și Boron Extra dar interesul a fost maxim și pentru ceilalți fertilizanți foliari: Evergreen, Omex Boron, Kingfol Zn, Omex 3X. De asemenea, au fost apreciați de către fermieri și biostimulatorii Plyaminol, Omex Bio și Royal Amin precum și acizii humici Apex 26, Salamat.
”Aici, în zona noastră, fermierii se confruntă acum cu probleme deosebite. A nins foarte mult și acum, brusc, temeperatura ridicată a topit rapid zăpada. Avem băltiri, e foarte multă apă de cîmp. Soluții precum Plyaminol sau Royal Amin pot scoate planta din stres, o ajută de plece în vegetație”, a adăugat Alin Tiuș. Următorul eveniment AGRO-EST Muntenia va avea loc vineri, 9 martie, în Călărași, la restaurantul ”La Sălcii”, începând cu orele 10.30, și va putea fi urmărit LIVE pe pagina de Facebook Agrointeligenta și pe site-ul www.agrointel.ro.
Mari fermieri, comenzi de foliare de la AGRO-EST Muntenia
Compania AGRO-EST Muntenia a început săptămâna în forță, continuând seria de evenimente luni, în județul Giurgiu. Hotelul Sud a fost locul de întâlnire pentru 40 de fermieri ce exploatează de la 300 până la 3.000 de hectare. Agricultorii prezenți au manifestat un interes deosebit în special pentru două dintre produsele din portofoliul companiei. Mai mult decât atât, în urma prezentării realizate de Mihai Moraru, doi fermieri ce exploatează 3.000 de hectare au decis că cea mai bună alegere pentru culturile lor o reprezintă produsele AGRO-EST Muntenia, așa cum a declarat Managerul de Vânzări pe județele Giurgiu și Teleorman, Cătălin Nenu.
„Fermierii au fost foarte interesați de produsele noastre. Prezentarea a decurs foarte bine. Produsele de interes sunt Sulphomex și Boron Extra, de care mulți s-au arătat interesați pentru aplicarea lor în acest an. Mihai Moraru, directorul general AGRO-EST Muntenia, a ținut o prezentare foarte bună, cu informații noi pentru fermieri, iar acest lucru le-a captat atenția, pentru că în zona asta de nutriție a plantelor sunt foarte multe probleme în ferme. Să vă dau un exeplu: eu am doi fermieri mari, de 3.000 de hectare, care după acest eveniment s-au convins că trebuie să lucreze cu produsele acestea, cu îngrășămintele foliare pe care noi le distribuim în România” , a spus Cătălin Nenun.
Fermierii din Ialomița, interesați de noile produse de la AGRO-EST Muntenia
Un alt eveniment din seria celor organizate de compania Agro-Est Muntenia a avut loc vineri, 2 martie, în județul Ialomița. Compania a reunit la Restaurantul Evergreen, din localitatea Amara, peste 60 de fermieri, ce exploatează suprafețe cuprinse între 150 și 3.000 hectare. Agricultorii prezenți la evenimentul din Ialomița au fost deschiși și încântați de produsele prezentate de companie, mulți dintre ei fiind convinși să le testeze anul acesta în fermele lor. De asemenea, agricultorii au manifestat un interes deosebit pentru problemele întâlnite în culturile de primăvară, subiect dezbătut în urma unui vot exprimat de cei din sală.
 Fermierii din Ialomița, interesați de noutățile prezentat de directorul general al AGRO-EST Muntenia, Mihai Moraru
„Fermierii au fost plăcut încântați de produsele făcute de noi, de produsele pe care noi le punem la dispoziție, consideră că putem veni în ajutorul și suportul lor cu aceste produse și le pot fi de folos pentru a putea să ajungă la recolte mai performante. Sunt produse care se mulează pe nevoile lor. Sunt produse pe care unii dintre ei le-au folosit, unii au venit să le vadă în prezentare și sunt dispuși, în urma prezentării și a ceea ce au văzut că o să facă produsele noastre, să le testeze în acest an în cultură. Ce probleme sunt des întâlnite în culturile de primăvară a fost subiectul dezbătut în urma votării realizate la fiecare eveniment” , a declarat pentru Agrointeligența – www.agrointel.ro Constantin Zevedei, Manager Zonal Ialomița. Pentru toate evenimentele accesati siteul agrointel.ro
Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading