Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

AGRO-EST MUNTENIA participă la Forța Fermierilor Agroshow 2022

Agro-Est Muntenia participă la “Forța Fermierilor Agroshow 2022”, pe data de 24 mai, alături de Corteva, Nufarm, Saaten Union și LG Seeds Romania cu tehnologii dedicate cerealelor păioase și culturii de rapiță, și nu numai. 

Alături de peste 800 de fermieri vom prezenta produsele vedetă AEM aplicate la grâu, orz și triticale. Florin Mitroi, managerul tehnic al Agro-Est Muntenia, va evalua, împreună cu fermierii, performanța biostimulatorilor din portofoliul companiei și va oferi sfaturi tehnice pentru obținerea unor producții bune în 2022. 

Veți vedea primele tratamente din schema de nutriție aplicată de Agro-Est Muntenia pe loturile demonstrative cum ar fi tratamentele cu biostimulatorul Plyaminol, cu 30% aminoacizi, combinat cu îngrășământul foliar Basfoliar Plus 3X.

Totodată vom prezenta portofoliul nostru de produse pentru nutriția plantelor și ne vom concentra pe problemele actuale din teren: soluții pentru schimbările bruște de temperatură, întârzierea culturilor și lipsa azotului din piață. Totodată vom prezenta cele mai importante tehnologii pentru cereale păioase și pentru rapiță, specialiștii Agro Est Muntenia vor sta la dispoziția fermierilor pentru a-i ghida prin soluțiile și etapele de aplicare.
“În 2022 găsești un volum foarte mare de inputuri agricole, iar competiția la nivel local, este foarte mare. Am anticipat problemele de anul acesta, atât de ordin economic cât și tehnic, și am avem soluții dedicate fiecărei spețe în parte. Rămânem competitivi la nivel de ofertă și de preț, dar cel mai important rămânem aproape de fermieri pentru că înțelegem ce se întâmplă cu agricultura în climatul actual. Am știut că este imperativ să fim în pas cu fermierii, să-i ajutăm să depășeașcă obstacolele actuale și să anticipăm ce urmează. Tehnologia este un pilon important în planurile noastre,” a declarat Mihai Moraru, fondator și CEO al Agro-Est Muntenia.

DESPRE AGRO-EST MUNTENIA

Cunoscut pe piața românească drept unul dintre cei mai importanți distribuitori de inputuri agricole – mai ales pe zona de est și sud-est a țării, Agro-Est Muntenia a fost înființată în 2009 și este parte din grupul de companii ce aparțin de AEM HOLDING, din 2021. Tot anul acesta, compania a obținut în cadrul programului de finanțare al BEI, fonduri pentru înființarea unității de producție pentru fertilizați și biostimulatori, incluzând și gama Eco.

În ultimii 10 ani, Agro-Est Muntenia a încheiat parteneriate cu: Omex Agrifluids UK (2013), Hortifeeds Nutrel UK (2014), Plymag Spania și SPD Franța (2015), Intracorp UK (2016), Agronution Franța (2019), Tracegrow Finlanda și Abaxton Spania (2020), Adva Green Belgia, Compo Germania și Icechim – pentru centrul de cercetare (2021).

În 2022, compania a lansat la nivel local un brand dedicat agriculturii în regim „hobby” – HECTARUL.RO. Acesta se axează pe vânzarea de semințe (pentru toate culturile), erbicide, fungicide, insecticide, fertilizanți foliari și biostimulatori, aparate și tehnologie pentru grădină și livadă, ca și produse pentru agricultura ecologică.

 

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading