Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Predict crește profitul fermierilor

Adjuvantul Predict, de la Agro-Est Muntenia, are o serie de beneficii pentru fermierii care-l folosesc. Poate cel mai important este faptul că asigură o siguranță a culturilor erbicidate în preemergenta. Prin utilizarea Predict în doză de 0.2-0.4 litri / ha se îmbunătățește gradul de aderență a erbicidelor reziduale la particulele de sol. Se reduc pierderile de erbicid, asigurându-se o economie în fermă. Previne spălarea erbicidului și fitotoxicitatea în cultură. Sunt aproape eliminate riscurile de utilizare a erbicidelor preemergente.

Predict ajută foarte mult culturile în lupta cu buruienile. Unde s-a aplicat Predict, solul a rămas curat și plantele s-au putut dezvolta în liniște. A aflat acest lucru și Tudor Cătălin, care are o fermă în localitatea Nicolae Bălcescu, din județul Călărași. Pentru acesta, 2019 a reprezentat primul an în care a folosit Predict, iar rezultatele au fost excelente.

Tudor Cătălin a utilizat Predict la porumb. “Nu am avut probleme cu îmburuienarea. Am avut și sole unde nu am aplicat și s-a cunoscut foarte bine acest lucru. Unde nu am aplicat preemergent, au fost foarte multe buruieni. Unde am folosit Predict, nu a mai fost nevoie decât de un singur erbicid în vegetație. Nu am avut alte probleme cu costreiul sau mohorul”, a declarat fermierul care a urmat cu strictețe indicațiile specialiștilor Agro-Est Muntenia.

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading