Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Portofoliu cu super produse

Agro-Est Muntenia are deja 10 ani de activitate pe piața din România. Produsele companiei cu capital 100% românesc i-au impresionat nu doar pe fermierii români, ci și pe colaboratorii de peste hotare. Unul dintre cei care au contribuit la succesul Agro-Est Muntenia este Nick Mason, Commercial Director la Nutrel Group. Boron Extra și Evergreen sunt produsele pe care le reprezintă: „Boron Extra este un produs de care au nevoie multe plante când cresc foarte repede. Cu clima de aici, după o iarnă grea, solul se încălzește și plantele cresc foarte repede. Atunci planta are nevoie de Boron. Este un micronutrient, iar micronutrienții trebuie să fie echilibrați. Dacă lipsește unul, planta va suferi. Evergreen este un macronutrient, trebuie aplicat 5-10 litri pe hectar într-o etapă mai târzie a vieții plantei, când nutrienții puși în sol de către fermier nu sunt disponibili, pentru că este prea uscat, prea umed sau prea frig. Cel mai important beneficiu este că fermierii utilizează nutrienții din sol, iar randamentul și calitatea culturii cresc”

De 6 ani lucrează Nick Mason cu Agro-Est Muntenia, iar relația va continua: „Am întrebat fermierii ce dorințe au de la un partener. Au zis că au nevoie de sfaturi și au folosit un singur cuvânt: Încredere. Am fost în ferme cu Agro-Est și lucrul important este că produsele lor sunt de încredere”.

Un alt străin care a căpătat încredere în Agro-Est Muntenia este Francesc Soro, Export Manager la Plymag. Plyaminolul reprezintă puntea de legătură cu Agro-Est: „Se potrivește foarte bine în etapele inițiale ale dezvoltării plantei, pentru a dezvolta o rădăcină puternică și omogenă, dar și pentru o creștere bună în vegetație. Planta poate lupta astfel cu condițiile vitrege, cum ar fi seceta, gerul. Fermierii pot preveni aceste condiții și pot ajuta planta să-și revină din condițiile de stres. Mulți dintre clienții noștri nu știau beneficiile aminoacizilor, dar am fost șocați de cât de bine a fost primit acest produs. Acum Plyaminolul este un produs bine așezat în piață. Fermierii îi vor utiliza pentru mult timp de acum încolo, pentru că ei simt că au nevoie de el”, este de părere Francesc Soro.

Produsele, dar și profesionalismul angajaților Agro-Est Muntenia au contribuit la consolidarea relației cu partenerii companiei. În plus, recoltele salvate și sporurile de producție au fost alte puncte-forte ale produselor Agro-Est Muntenia. „Această firmă a făcut eforturi mari să introducă produsele de nutriție în ferme, să facă testări și rezultatele au fost încununate de succes. Îmi place mult relația pe care o avem cu Agro-Est Muntenia. Este o companie foarte modern, focusată pe strategiile de marketing, pe a explica fermierilor beneficiile produselor. Utilizează tehnologii moderne, precum dronele. Este uluitor cum fac. Sunt foarte cinstiți și dacă sunt probleme cu vreun produs, îți spun și lucrează împreună cu tine pentru a le rezolva, pentru a introduce produsul. Lucrează foarte mult împreună și lângă fermieri”, spune Francesc Soro.

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading