Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Performanta in nutritia si productia agricola – asta premiază Agro-Est Muntenia

CUM TE PREMIEM?

Ai auzit ca premiem performanta ta din ferma? Daca esti clientul nostru, intra in tragerea la sorti...DE Primavara si castiga:

  • Stații meteo in valoare de aproape 9000 lei
  • 20 de Card-uri cadou Emag in valoare totala de 40.000 lei
  • Vouchere de vanta in valoare totala de 40.000 lei

Pe lânga asta, atunci cand cumperi fertilizanti si biostimulatori sau pachete tehnologice complete de minim 7.000 de lei Agro-Est it ofera combustibilui aferent lucrarilor necesare pentru culture - in statiile OMV  si Petrom

Pentru detalii despre campanie si inscrieri accesati urmatorul link 👉 https://www.agroest.ro/pages/regulamentul-oficial-al-programului-de-fidelizare

CE CONȚINE CATALOGUL AGRO-EST 2022 ?

Oferta completă de produse include desigur, semințe, îngrașăminte solide și starter, produse fitosanitare (erbicide, insecticide, adjuvanți, fungicide, regulatori de creștere), biostimulatori, produse foliare pentru nutriția plantelor.

În materie de servicii oferite menționăm analiza nutritionala a plantelor in diferite stadia de dezvoltare, analize de sol și a apei pentru irigații.

Pe lângă acestea, Agro-Est Muntenia asigură fermierilor consultanță în timp real, identificând astfel problemele nutriționale, agenții patogeni și dăunatorii. Agro-Est Muntenia oferă soluții aplicate, prin suportul unei echipe tehnice cu experiență vastă în producția agricolă.

Cu ajutorul Agro-Est, fermierii au posibilitatea preluării producției agricole, în baza contractelor futures sau la momentul recoltării, dar și programe speciale de achiziții, cum ar fi pentru floarea-soarelui HO, grâu durum sau porumb cu bob sticlos.

Prin gama de servicii oferite  dorim sa aducem un plus de valoare fermierilor, dar si siguranta productiilor si costurilor din ferma.

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading