Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Cum se poate rezolva carența de zinc din orice cultură

Aminoacizii liberi s-au impus în ultimii ani în piața produselor din agribusiness. Efectul acestora asupra plantelor i-au determinat pe cercetători să-i introducă în tot mai multe produse, datorită faptului că ajută culturile în perioadele de stres (frig, secetă, fitotoxicitate, exces de umiditate), oferă o vigoare sporită și dezvoltă rapid plantele.

Aminoacizii liberi pot intra în combinații cu alte substanțe, pentru ca împreună să aducă un aport superior culturilor sau pentru a corecta în mod eficient diferite carențe. Lipsa de zinc este o problemă a fermierilor din țara noastră și se manifestă la aproape toate culturile din România.

Zinamin, de la Agro-Est Muntenia, a fost creat tocmai pentru ca agricultorii să nu mai aibă bătăi de cap în legătură cu carența de zinc. Zincul, prezent în concentrație de 24% în Zinamin, stimulează activitatea enzimatică a plantelor, dezvoltarea radiculară a acestora, sinteza hormonilor de creștere și a proteinelor și sprijină transportul moleculelor de calciu. Prin toate aceste caracteristici, Zinamin oferă siguranța unor producții sigure și performante.

Dozele recomandate de specialiștii Agro-Est Muntenia diferă în funcție de culturi: 1-2 litri / ha la pomi fructiferi, 1.2-1.5 litri / ha la orz și rapiță, 1-1.3 litri / ha la mazăre, rădăcinoase și sfeclă, 1.4-1.6 litri / ha la porumb și 1.5-2 litri / ha la soia. Pentru a comanda Zinamin, ne puteți contacta direct. Fie la numărul de contact, fie direct agenții de vânzări din zona dumneavoastră https://agroest.ro/contact/

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading