Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Cum începi o relație comercială cu un fermier

Un portofoliu larg de produse, care să acopere toate nevoile culturilor și care să aducă profit la finalul unui an agricol – este tot de ce are nevoie de un fermier. Este și rețeta cu care Agro-Est Muntenia își convinge noii clienți. Protecția plantelor este o latură esențială a agriculturii. Fără produsele care ajută culturile să treacă de perioadele de stres sau să se lupte cu dăunatorii și bolile specifice, fermierii nu pot avea rezultate. Produse de top aduc producții de top – este un motto deja împământenit printre agricultori. Agro-Est Muntenia are un portofoliu impresionant de produse de protecție a plantelor, structurat pe mai multe categorii. Biostimulatorii și fertilizanții foliari sunt foarte căutate în acest moment al anului, când culturile au nevoie de ajutor pentru a depăși seceta accentuată, dar și stresul termic, cauzat de diferențele de temperatură dintre zi și noapte.

GAMA DE BIOSTIMULATORI AGRO-EST: OMEX AMINOR PLUS, OMEX BIO 20, PLYAMINOL, GROPLAN A, GROPLAN A PLUS, INCITE, MAXIM PPE, FLORABAX GAMA DE FERTILIZANȚI FOLIARI AGRO-EST: HORTIMIX, PHOSTAR, K-MAN SPECIAL, BORON EXTRA, OMEX SUPERMAN, CALMAX GOLD, KINGFOL ZN, SULPHOMEX, OMEX 3X, SEQUENTIAL 1&2, KION, MANCOMAX XTRA, CIGO-K EXPRESS, STARMAX MG, ALCYGOL PK, BORONIA MO 12, ZINAMIN

Prin administrarea acestor produse, plantele beneficiază de un supliment nutritiv, care le întărește și le oferă posibilitatea de a se dezvolta. De acest lucru a avut nevoie și cultura de orz a lui Gelu Ivănuș, fermier din comuna Prunaru, Teleorman. A fost căutat de reprezentanții Agro-Est Muntenia și a aflat că două produse din portofoliul companiei se potrivesc de minune. A aplicat Groplan A Plus și Evergreen pe 100 de hectare de orz și pe tot atâtea de grâu.

GAMA DE AZOT CU ELIBERARE LENTĂ AGRO-EST: EVERGREEN, NUTRINO PRO, AZOFOL SR GAMA DE ACIZI HUMICI AGRO-EST: PLYTRON, APEX 26, SALAMAT GAMA DE ADJUVANȚI AGRO-EST: HURRICANE, PREDICT, ARREST P, EVOQUE

“Eu anul acesta am început să lucrez, nu am lucrat cu Agro-Est până anul acesta, anul acesta am început cu dumnealor colaborarea. Ei au venit, Directorul zonal a venit, e prieten cu mine de mulți ani și mi-a sugerat niște idei, a venit și cu Tehnicul lor, care este un om foarte pregătit în ceea ce privește cultura vegetală și așa am ajuns la un numitor comun. Ăsta e începutul. Noi am început cu orzul și grâul. O să urmeze cultura de porumb, cultura de floarea-soarelui, vedem, vedem ce ne rezervă viitorul” – Gelu Ivănuș, fermier din Prunaru, Teleorman Gama completă de produse Agro-Est Muntenia poate fi găsită pe site-ul oficial al companiei www.agroest.ro. Tot acolo sunt datele de contact ale tuturor reprezentanților de vânzări, pregătiți cu răspunsuri la toate întrebările fermierilor. 

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading