Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Am lansat Hectarul.ro!

Agroest, parte din AEM Holding, anunță lansarea site-ului www.hectarul.ro.  Începând cu 1 martie 2022, platforma Hectarul.ro susține agricultura și fermierii români – începători și veterani deopotrivă. Totodată dacă te simți urban, cu doar un colț verde în apartament sau un petic de pământ, hectarul.ro are soluții și pentru hobby-ul tău.

Clienții Hectarul.ro vor beneficia de pachete și soluții complete pentru toate categoriile de mai sus: produse de calitate, direct de la producători, de exclusivități, de promoții și oferte avantajoase, dar și de sfaturi și proiecte de dezvoltare. O secțiune importantă a platformei este oferta de tehnologie, pretabilă pentru toate etapele și nevoile.

“Ceea ce am aflat în toți anii de când lucrez în agribusiness, este că pentru a obține produse de calitate superioară, ai nevoie de cunoștințe – iar cel mai bun mod de a învăța, este alături de oameni cu aceeași pasiune ca și tine.” a declarat Mihai Moraru, fondator Hectarul.ro, Agro-Est Muntenia, AEM Holding

Suport fermierilor
Pe scurt, Hectarul dorește să ofere suport fermierilor cu până la 5 hectare, celor care au o pasiune din grădinărit, începătorilor în domeniu, sau celor care vor să își creeze un spațiu verde acasă – într-un balcon, spre exemplu.

„Ne-am propus să ne centrăm atât pe producătorii locali, cât și pe cei care abia au descoperit plăcerea grădinăritului. Suntem bucuroși să-i ajutăm, chiar dacă aceștia au o livadă, o fâșie de gazon sau doar un ghiveci cu flori. Acestora le oferim și tehnologia necesară să își ducă visurile și business-urile, pe o cale productivă, aducătoare de satisfacții.” a continuat Mihai Moraru.

Oferta de tehnologie include pesticide, erbicide, fungicide, regulatori de creștere, tratamente pentru sol, acaricide, moluscoide și nematocide, adjuvanți și produse pentru tratamentul sămânței.

Oferta include și fertilizanți, biostimulatori și tratamente specifice pentru agricultura ecologică – pe lângă semințe, bulbi, răsaduri, plante decorative și plante în ghiveci. Deja destul de vastă, oferta Hectarul.ro se duce și în zona de mobilier, accesorii și decorațiuni pentru grădină, sisteme de irigare, unelte și aparatură pentru grădină.

Un proiect marca AEM Holding
Ca proiect generat de AEM Holding, Hectarul.ro pornește pe o zonă poate insuficient explorată în România: ca platformă centrată pe furnizarea de soluții adaptate problemelor apărute în teren, de la plantare, până la întreținere și dezvoltare.

Despre AEM Holding
Agro-Est a fost înființată în 2009, iar în 2011 a finalizat investiția în prima platformă logistică și a înființat divizia de distribuție către fermierii din județul Buzău. Din 2012 până în prezent și-a extins activtiatea la nivel național. De-a lungul anilor, Agro-Est a achiziționat fermele Sunfield Farming (2015), Agrigreenmax (2018). A demarat investiția într-o unitate de producție și un centru privat de cercetare, prin finanțare externă. În 2021, s-a înființat AEM Holding, care își propune să investească în proiectele sustenabile și în proiecte de start-up.

 

Articolul a fost publicat pe 👉👉

https://agrointel.ro/216996/aem-holding-a-lansat-hectarul-ro/

 

Puteti afla mai multe detalii despre hectarul.ro accesand direct linkul  👉👉https://www.hectarul.ro/

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading