Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

AgroEst Muntenia: Soluții inovatoare și consultanță de top la Târgul Agriculturii Românești

AgroEst Muntenia, lider regional în furnizarea de produse, servicii și consultanță agricolă, are plăcerea de a anunța participarea sa ca expozant la prestigiosul Târg al Agriculturii Românești, ediția 2023, ce va avea loc la Slobozia în perioada 31 august - 3 septembrie. Evenimentul, amplu așteptat în comunitatea agricolă, se va desfășura în partea de nord-est a municipiului Slobozia, în zona Oborului. Intervalul orar de funcționare a târgului va fi între orele 9:00 și 17:00, oferind oportunitatea fermierilor și vizitatorilor de a explora soluții și inovații în domeniul agricol.

Standul AgroEst Muntenia  va fi amplasat strategic vis-a-vis de Cortul pentru conferințe multimedia, ușor de identificat prin steagurile portocalii. Te așteptăm să descoperi soluțiile inovatoare pe care le poți utiliza pentru culturile agricole, dar și să obții sfaturi adaptate nevoilor fermei tale.

„Suntem mândri să participăm la Târgul Agriculturii Românești și să avem ocazia să prezentăm fermierilor soluții inovatoare și consultanță specializată pentru dezvoltarea agricolă de success”, a declarat Mihai Moraru, Directorul General al AgroEst Muntenia.

Cu o experiență vastă în domeniul agricol, AgroEst Muntenia oferă o gamă completă de produse, inclusiv semințe, îngrășăminte solide și starter, produse fitosanitare și servicii de consultanță agricolă.

De la înființarea sa în 2009, AgroEst Muntenia a devenit un distribuitor de încredere în piața de inputuri agricole. Acoperind la nivel regional zonele de sud, sud-est și sud-vest ale României, compania colaborează cu peste 1000 de fermieri parteneri. Gama sa variată de produse și servicii include produse de protecție a plantelor, îngrășăminte, tratamente semințe, biostimulatori, adjuvanți și multe altele.

Prin colaborarea cu peste 1.000 de fermieri parteneri și parteneri distribuitori cu acoperire națională, AgroEst Muntenia reușește să ofere servicii complete care acoperă analizele de plante, sol și apă pentru irigatii și tratamente, monitorizarea stării culturilor și multe altele.

Târgul Agriculturii Românești este un prilej unic de a sărbători agricultura autohtonă și de a conecta pasionații de acest domeniu. În cadrul evenimentului, vizitatorii vor avea ocazia să se bucure de spectacole cu cai și acrobații alături de familie, creând o atmosferă de voie bună și comunitate. Dar vă așteptăm la conferintețe dedicate fermierilor, precum „Geopolitica fluxurilor agricole-echilibre fragile și inegalități planetare” sau „Formarea profesională agricolă în România – provocări structural, soluții locale”.

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading