Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Agro Est Muntenia participă la Agriventura 2022, evenimentul sădit în jurul fermierilor

Agro-Est Muntenia participă la „Agriventura 2022” by Grânarii, între 30 iunie și 2 iulie. Vom fi la eveniment alături de colegii noștri de la Hectarul.ro și alte peste 100 de companii și branduri naționale și internaționale de utilaje agricole, prestatori de servicii, companii producătoare de semințe, standuri și echipamente zootehnice sau furnizori de soluții agricole.

Vom prezenta tehnologii AEM pentru culturile agricole de toamnă, dar și pentru cele de primăvară.  Accentul este pe prezentarea portofoliul nostru de produse pentru nutriția plantelor și ne vom concentra pe problemele actuale din teren: soluții pentru schimbările bruște de temperatură, întârzierea culturilor și lipsa azotului din piață. Specialiștii Agro Est Muntenia vor sta la dispoziția fermierilor pentru a-i ghida prin soluțiile și etapele de aplicare.

DESPRE EVENIMENT:

Un eveniment național care celebrează tot ce are mai bun pământul de oferit!
3 zile pline ce însumează o experiență completă de informații, tehnologie, muzică, gastronomie și tradiții reînnăscute ale satului românesc!

Evenimentul va avea loc pe Platforma experimentală de la Podu Iloaiei, în cadrul fermei PANIFCOM.

DESPRE AGRO-EST MUNTENIA
Cunoscut pe piața românească drept unul dintre cei mai importanți distribuitori de inputuri agricole – mai ales pe zona de est și sud-est a țării, Agro-Est Muntenia a fost înființată în 2009 și este parte din grupul de companii ce aparțin de AEM HOLDING, din 2021.

Tot anul acesta, compania a obținut în cadrul programului de finanțare al BEI, fonduri pentru înființarea unității de producție pentru fertilizați și biostimulatori, incluzând și gama Eco.

În ultimii 13 ani, Agro-Est Muntenia a încheiat parteneriate cu: Omex Agrifluids UK (2013), Hortifeeds Nutrel UK (2014), Plymag Spania și SPD Franța (2015), Intracorp UK (2016), Agronution Franța (2019), Tracegrow Finlanda și Abaxton Spania (2020), Adva Green Belgia, Compo Germania și Icechim – pentru centrul de cercetare (2021).

 

 

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading