Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

AGRO-EST Muntenia a organizat o ALTFEL DE GALĂ cu și pentru FERMIERI: Ce surprize a pregătit COMPANIA pentru 2018!

Compania AGRO-EST Muntenia pune în valoarea munca fermierilor! În cadrul unei gale atipice, marcată mai ales de apropierea dintre reprezentanții distribuitorului de inputuri și agricultorii parteneri, AGRO-EST Muntenia a premiat performanțele din ferme și pe oamenii care au făcut posibile rezultatele remarcabile ale anului 2017. Gala de joi, 7 decembrie, a fost marcată de mai multe anunțuri privind noutățile companiei pentru fermieri în 2018, precum și de anunțul că AGRO-EST Muntenia a încheiat un parteneriat de mediatizare cu grupul AGROINTELIGENȚA – BT VIDEO.

Evenimentul de excepție a fost organizat de compania AGRO-EST Muntenia la Hotelul Alpin din Poiana Brașov. Într-un cadru festiv, în prezența a peste 150 de producători agricoli, Mihai Moraru, directorul general al companiei, a acordat fermierilor premii în cadrul primei gale de acest fel organizate de compania AGRO-EST Muntenia! Prezentarea AGRO-EST Muntenia la evenimentul de joi poate fi definită cu ușurință ca fiind ceva nou în peisajul evenimentelor de agribusiness. Un argument ar fi acela că accentul nu s-a pus pe comercial, ci pe informație cu valoare adăugată pentru fermieri. În plus, compania a oferit invitaților ocazia unică de a viziona expuneri video legate de istoria României și a agriculturii din anul 1900 până în zilele noastre. Nu au lipsit detalii despre noutățile companiei pentru anul 2018, dar și informări ale fermierilor despre discuțiile privind noua Politică Agricolă Comună (PAC).

Peste 150 de fermieri au participat la evenimentul companiei AGRO-EST Muntenia
”Este primul eveniment de gală pe care îl organizăm și pe care l-am gândit ca un moment de respiro pentru toți cei care lucrează în agribusiness și în cadrul căruia oferim altfel de informații față de cele tradiționale, prezentări de produse sau tehnologii. Am decis să venim în fața fermierilor cu informații privind viitorul Politicii Agricole Comune (PAC), să prezentăm care este stadiul agriculturii astăzi, care pot fi oportunitățile pe viitor și să încercăm să facem o relație între fermieri și dezvoltarea locală la care pot contribui. (…) Gala organizată de noi a fost în primul rând despre oameni și mai puțin, repet, despre tehnologii sau semințe, subiecte de care producătorii agricoli au aflat deja numeroase informații din prezentările de pe parcursul anului”, a explicat Mihai Moraru. Directorul general al AGRO-EST Muntenia a făcut și o promisiune în fața colaboratorilor companiei: gala organizată joi la Poiana Brașov va deveni o tradiție în anii ce urmează:
”Acest eveniment va fi de acum încolo la fiecare final de an. Vom merge pe același tipar, sigur nu copypaste, dar vrem să păstrăm acest stil atipic și modul de a-l aduce pe fermier față în față cu informații care nu îi apar uzual în prezentări, nu îi sunt expuse, dar în care ar trebui să se implice”
Istoria zbucimată a agriculturii românești a reprezentat un punct important al prezentărilor AGRO-EST de la Poiana Brașov
Fermierii participanți la eveniment au savurat din plin prezentarea privind istoria României de la 1900 până în prezent, o adevărată lecție de istorie despre modul în care țăranii români au luptat pentru fiecare bucățică de pământ, au plătit-o uneori cu sânge. Agricultorii au primit cu maxim interes și informațiile despre subvențiile care erau plătite celor care făceau export sau cifrele despre producțiile la hectar ce clasau țara noastră pe locul ”de aur” al podiumului deținut pentru culturile de grâu, porumb sau floarea-soarelui.
”Întâlnirea de astăzi este una în care discutăm despre oameni. Am intrat oficial de șase zile în Anul Centenarului, iar România împlinește anul viitor 100 de ani și agricultura modernă anul viitor face 95 de ani. Deci până acum 95 de ani, țara noastră avea o agricultură de tip feudal. După reformele din perioada 1920-1925, agricultura României s-a dezvoltat” , a punctat Mihai Moraru.
Vasile Trif, consultantul tehnic al AGRO-EST Muntenia, alături de Directorul general al companiei, Mihai Moraru.
Premierea a peste 35 de fermieri și colaboratori ai companiei a încununat gala de excepție și a reprezentat punctul culminant al evenimentului. AGRO-EST Muntenia a recunoscut meritele agricultorilor, cei care trudesc zilnic pentru hrana noastră cea de toate zilele. ”În seara aceasta am premiat oamenii care au crezut în noi încă de la primul eveniment pe care l-am desfășurat sau de la începutul firmei întrucât noi ne-am extins pe județe în fiecare an”, a spus oficialul AGRO-EST Muntenia. Fermierul Sever Popa din județul Arges, premiat în cadrul galei organizată de AGRO-EST Muntenia
Printre fermierii premiați la Gala AGRO-EST s-au mai numărat și Daniel Sitaru, fiul cunoscutului fermier Nicolae Sitaru deținătorul firmei Elsit SRL, Mihai Stan de la Agroind Mihai SRL, Teodor Riza de la Cereal D&O Agricultura SRL, Grigore Lacea de la SC Agromec Sistem SRL, Ion Ovedenie de la SC Cub Trust Internațional, Sever Popa de la Sedomar, Dan Velicu de la SC Velagro SRL, Georgian Corniță de la Tehnoplant Cereal SRL, Andrei Fănuță de la de la II Andrei Fanuță, Gheorghe Ceparu de la SC Agrecom SRL, Daniel Girip de la SC Agrisol Construct, Ilie Culcea de la Agro Yli SRL, Bogdan Oțelea de la Agrotel 001, Ciprian Olteanu de la Algap SRL sau Ovidiu Cristinescu de la SC Cristinescu Agriprest SRL.Frații Chiriac din Tulcea, premiați de asemenea în cadrul Galei AGRO-EST de la Poiana Brașov.
Noutățile prezentate de echipa AGRO-EST Muntenia în cadrul galei au inclus lansarea în 2018 a primului program complet de consultanță pe nutriția plantelor din România. Acesta se numește Fertexpert și este rezultatul unui parteneriat dezvoltat de 8 companii independente, a site-ului Agroest.ro dar și a aplicației Agroest. Mai mult, compania a semnat un parteneriat cu AGROINTELIGENȚA – BT VIDEO, cea mai puternică și apreciată instituție media de pe piața presei agricole, prin care vor fi promovate toate proiectele și lansările AGRO-EST Muntenia de anul viitor. Compania AGRO-EST Muntenia activează în domeniul distribuției produselor agricole: semințe și material săditor, pesticide, îngrășăminte, pomicultură, horticultură, legumicultură, accesorii pentru grădini, sere și solare, furaje și concentrate pentru domeniul zootehnic. Sursa: Agrointel.ro
Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading