Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

A+ Expo by Agro-Est Muntenia: evenimentul de vârf din 2024 pentru sectorul agricol și agribusiness!

Într-o epocă de transformări rapide și provocări semnificative, Agro-Est Muntenia este onorată să anunțe desfășurarea A+ Expo, evenimentul emblematic al anului 2024 în domeniul agriculturii românești. Programat să aibă loc pe 12 februarie, la prestigiosul centru Globalworth din București, A+ Expo promite să fie un catalizator al inovației și progresului în sectorul agricol și agribusiness.

Un Forum Excepțional pentru "From Grain to Gain: Rădăcinile Schimbării în Agricultură"

Sub tema "From Grain to Gain: Rădăcinile Schimbării în Agricultură și Adaptarea la Noul 'Normal' în Agricultură", A+ Expo se angajează să exploreze orizonturile viitorului agriculturii românești. Evenimentul va reuni fermieri, experți în agribusiness, oficialități și pasionați de domeniu într-un dialog constructiv despre provocările și oportunitățile care modelează prezentul și viitorul agriculturii.

Interacțiune, Inovație și Inspiratie

A+ Expo va oferi o platformă unică pentru interacțiunea directă între fermieri, profesioniști din agribusiness și reprezentanți ai autorităților, facilitând schimbul de idei, experiențe și cele mai bune practici. Participanții vor avea oportunitatea de a asista la dezbateri captivante, prezentări inovative și sesiuni de networking, toate concepute pentru a încuraja colaborarea și a inspira soluții sustenabile pentru provocările sectorului.

O Zi Dedicată Agriculturii Românești

Pe parcursul zilei de 12 februarie, A+ Expo va găzdui o serie de activități, de la expoziții tematice și prezentări de caz  și o petrecere în cinstea agriculturii românești. Această abordare multidimensională subliniază angajamentul nostru față de promovarea excelenței și inovației în agricultura românească.


DESPRE AGRO-EST MUNTENIA:

Înființată în anul 2009, compania Agro-Est Muntenia a devenit un distribuitor important în piața de inputuri agricole. Acoperim la nivel regional, prin echipa de vânzări - Divizia Ferme toată zona de sud, sud-est și sud-vest a României, iar prin colaboratorii distribuitori, acoperim la nivel național distribuția produselor pe care le comercializăm în exclusivitate.

Astăzi, Agro-Est Muntenia comercializează întreg portofoliul de inputuri necesar fermierilor: produse de protecție a plantelor, îngrășăminte granulate, fertilizanți foliari, tratament semințe, biostimulatori, adjuvanți, inhibitori și reglatori de creștere, biocide, raticide, pentru toate culturile agricole și toate problemele tehnologice.

Începând cu anul 2011, Agro-Est Muntenia reprezintă în România companii europene de succes, precum Omex Agrifluids UK, Hortifeeds Direct UK, Plymag SL Spania, Intracrop UK, SDP Franța, având în portofoliu, în exclusivitate, fertilizanți foliari, produse cu un conținut ridicat de acizi humici sau/si de aminoacizi, biostimulatori, adjuvanți.

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading