Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

10 tone de porumb cu produsele Agro-Est Muntenia

Kingfol Zinc. Acesta este produsul care câștigă tot mai mult teren în fermele din Sudul României, în care sunt prezente culturi de porumb. Produsul de la Agro-Est Muntenia și-a câștigat renumele de Salvator al lanurilor de porumb. Ajută la deblocarea fosforului din sol și la dezvoltarea sistemului radicular. Astfel, plantele absorb mai ușor elementele nutritive din sol și cresc mai rapida, iar lanul se înverzește. Aceste efecte au fost observate de Tudorel Tufan și Marius Găina, fermieri din județul Teleorman.

Folosirea Kingfol Zinc s-a făcut la recomandarea specialiștilor Agro-Est Muntenia. Rețeta a conținut și un alt produs spectaculos al companiei care acționează în Sudul României. Este vorba de Plyaminol, care conține aminoacizi liberi, aceștia ajutând plantele să treacă peste diversele forme de stres, de la temperaturi extreme la secetă, arșiță sau ger. Tudorel Tufan mai are de făcut o lucrare. Va aplica Omex Bio, tot de la Agro-Est Muntenia, pentru a crește producția.

Cei doi fermieri din Teleorman au așteptări similare după aplicarea produselor de la Agro-Est Muntenia. La cântar vor să vadă cel puțin 10 tone de porumb boabe la hectar, adică un spor de producție de aproximativ 20% datorită produselor Agro-Est.

Share this post:

Post mai vechi Post mai nou

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți, comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Translation missing: ro-RO.general.search.loading