Cart

Coșul dvs. este gol în prezent.

Profil companie

“ In anul 2009 am inceput proiectul Agro-Est Muntenia. Un proiect prin care imi doream sa aduc in piata agro din Romania o companie noua, dedicata producatorilor agricoli, printr-o oferta completa de produse, servicii si consultanta agricola.
O companie in care fermierii sa regaseasca experienta, profesionalism, solutii adaptate tehnic, dar si economic, increderea de a investi in agricultura.
Pentru ca agricultura este un domeniu atractiv, dificil, dar mai ales dinamic. Esti obligat sa identifici si sa aplici solutii adaptate, pentru a corecta, proteja sau pentru a dezvolta potentialul productiv al culturii.
Iar pentru echipa Agro-Est Muntenia fiecare cultura, fiecare campanie, fiecare ferma – au insemnat noi provocari in a garanta profitabilitatea solutiilor oferite.”

  • Moraru Mihai
  • Director General
  • Agro-Est Muntenia

Astazi, compania Agro-Est Muntenia colaboreaza cu peste 1.000 de fermieri parteneri, in special in zona de sud-vest, sud-est si sud a Romaniei, dar si parteneri distribuitori cu acoperire nationala.

Oferta completa de produse include seminte, ingrasaminte solide si starter, produse fitosanitare ( erbicide, insecticide, adjuvanti, fungicide, regulatori de crestere ), biostimulatori si produse foliare pentru nutritia plantelor.
Asiguram fermierilor consultanta in timp real, pentru a identifica problemele nutritionale, agentii patogeni si daunatori, oferind solutii aplicate, prin suportul unei echipe tehnice cu experienta vasta in productia agricola.
Oferim fermierilor posibilitatea preluarii productiei agricole, in baza contractelor futures sau la momentul recoltarii, dar si programe speciale de achizitii, cum ar fi pentru floarea-soarelui HO, grau durum sau porumb cu bob sticlos.

Prin gama de servicii oferite ( analize de plante, de sol, de apa pentru irigatii si tratamente, cartare, monitorizare stare culture ), dorim sa aducem un plus de valoare fermierilor, dar si siguranta productiiilor si costurilor din ferma.

Agro-Est Muntenia reprezinta exclusiv in Romania importante companii la nivel global, precum Omex Agrifluids UK, Hortifeeds, Plymag, SDP, Intracrop. Toate produsele sunt testate, omologate sau autorizate, tocmai pentru a va oferi dumneavoastra solutii adaptate si sigure.

 

Translation missing: ro-RO.general.search.loading