Postari recente
Arhiva
- September 2024
- July 2024
- May 2024
- February 2024
Acizii humici fac diferența la culturile de legume
0 comments
Acizii humici pot face diferența dintre profit și pierdere. Au un rol determinant în culturile de legume, prin efectele pozitive aduse. Teodor Riză, agricultor din Cezieni, s-a convins de beneficiile aplicării unui produs bogat în acizi humici.Fermierul oltean are 50 de hectare de legume. A pus ceapă, usturoi, vinete, ardei, roșii și varză. Condițiile acestui an l-au determinat să folosească produsul Salamat, din portofoliul Agro-Est Muntenia. Salamat conține 70% acizi humici, aceștia fiind o sursă extraordinară de elemente nutritive (azot, fosfor, potasiu, fier, calciu). 1 gram pe plantă a fost doza aplicată de Teodor Riză.CARACTERISTICI SALAMAT
- ARE UN CONȚINUT DE ACIZI HUMICI DE 70%
- SALAMAT ÎNCORPOREAZĂ ÎN SOL CELE MAI IMPORTANTE SUBSTANȚE ACTIVE DIN PUNCT DE VEDERE BIOLOGIC
- ACIZII HUMICI ÎNTĂRESC REZISTENȚA PLANTELOR LA BOLI ȘI DĂUNĂTORI
- ACIZII HUMICI ÎMBUNĂTĂȚESC STRUCTURA SOLULUI ȘI GRADUL DE REȚINERE A APEI
- SE APLICĂ 100 ML / HA ÎN 100 DE LITRI DE APĂ PENTRU TRATAMENTELE FOLIARE
- SE POT EFECTUA 2-4 TRATAMENTE LA INTERVAL DE DOUĂ SĂPTĂM NI
- ESTE DE PREFERAT APLICAREA ÎN PERIOADELE ZILE C ND TEMPERATURILE SUNT SUB 25 DE GRADE
← Older Post Newer Post →