
Zinamin este un produs nou, pentru a corecta deficienta in zinc, dar si pentru a proteja si stimula culturile, prin aportul aminoacizilor. Zinamin este destinat culturilor de orz, porumb, soia, sfecla de zahar, radacinoase si mazare.
Zincul stimuleaza activitatea enzimatica, dezvoltarea radiculara, sinteza hormonilor de crestere si a proteinelor, sprijina transportul moleculelor de calciu. Insa tot zincul este elementul necesar in procesele de alungire al celulelor, in cresterea foliara si a internodurilor, precum si in procesul de formare al boabelor. El intervine direct in producerea clorofilei si in metabolismul carbohidratilor.
Aminoacizii ajuta in perioadele de stres, ofera o mai buna vigoare si o dezvoltare rapida a plantelor. Si aminoacizii sunt elemente cheie in sinteza proteinelor, influentand atat direct cat si indirect procesele fiziologice.
Zinamin :
- Corecteaza deficienta de zinc.
- Imbunatateste activitatea enzimatica.
- Stimuleaza sinteza de protine si si hormoni de crestere.
- Ajta la recuperarea plantelor dupa perioade de stres.
- Sustine cresterea foliara si formarea boabelor.
- Stimuleaza formarea proteinelor si asimilarea azotului.
- Ofera productii sigure si performante.
Mod de utilizare
Orz : 1.2 – 1.5 L/ha.
Porumb : 1.4 – 1.6 L/ha.
Mazare, radacinoase, sfecla : 1-1.3 L/ha.
Rapita : 1.2-1.5 L/ha.
Pomi fructiferi : 1-2 L/ha.
Soia : 1.5-2 L/ha.
Umpleti rezervorul de pulverizare cu jumatate din cantitatea necesara de apa si incepeti sa agitati. Agitati bine recipientul si adaugati cantitatea necesara din produs, apoi adaugati restul de apa.
Evitati pulverizarea la lumina puternica a soarelui, sau la temperaturi ridicate. Daca este posibil aplicati seara sau dimineata devreme, mai ales daca temperaturile depasesc 25 grade Celsius.
-
Substante active
Zinc (Zn) - 24%
Aminoacizi liberi - 10%
-
Formulare
Lichid
-
Ambalaj
10L
-
Compatibilitate
Nu se aplica impreuna cu compusi pe baza de cupru, fier si sulf.
2 comentarii