Beet – produs ECO - Biostimulatori

Beet – produs ECO - Biostimulatori

Beet  este un extract natural foarte concentrat  ce stimuleaza simultan dezvoltarea foliajului, dar si a radacinilor plantelor. Se remarca prin continutul foarte ridicat de materie organica, aminoacizi, potasiu de origine vegetala  si extract  humic. Spre deosebire de alti fertilizanti la care potasiul este adaugat ca sare, in acest produs TOATE componentele, inclusiv potasiul,  provin din plante( sfecla de zahar) si sunt extrase prin metode fizice care il certifica pentru agricultura organica sau biologica.

Beet, imbunatateste substantial constructia unei plante bine dezvoltate si ajuta plantele sa se reface dupa situatii de stress cauzate de factori ca temperaturi extreme, seceta sau fitotoxicitate .

Efectul final al celor trei  componente de baza este o calitate de exceptie a legumelor si fructelor, coloratia uniforma si intense, dar si  greutatea mai mare a acestora.

Mod de utilizare

Pentru aplicare la sol: doza necesară este dependentă de fertilitatea solului, tipul culturii, si specificul ei: organic, conventional sau intensivă.
Pentru agricultura organică: doza va fi corelata cu strategia generala de fertilizare, ținându-se cont de necesitatea unei fertilizări suplimentare.
Doze de utilizare: la culturile horticole( legume, pomi fructiferi, se utilizează astfel
- aplicare prin fertigare: 15-20 l/ha. Se efectueaza 2-3 aplicări în perioada de vegetație ;
- aplicare foliară: pentru pomi fructiferi 2,5 l/ha/ aplicare. Se efectueaza 2-3 aplicări la interval de 15 zile. Pentru legume, doza este de 1,5-2,0 litri/ha, funcție de necesarul de potasiu. Se efectueaza 2-3 aplicari pre- și post florale, la interval de 15 zile intre ele.
Beet este un produs care poate fi utilizat în amestec cu majoritatea produselor de protecția plantelor si a altor fertilizanți foliari. Totuși, pentru combinații noi, este bine a se efectua inainte de aplicare un test de compatibilitate fizica.

  • Producator

    Plymag

  • Substante active

    Element w/w w/V
    Amino acizi liberi 6,0% 7,8%
    Azot total 1,5% 1,95%
    - Azot amoniacal 0,5% 0,65%
    - Azot organic 1,0% 1,3 %
    Materie organica 40 % 52 %
    Oxid de potasiu( k2O) solubil in apa 7% 9,1%
    Pentaoxid de fosfor(P2O5) solubil in apa 0,7% 0,91%
    Extract humic total 24% 31,2 %

    pH 6,5 Densitate : 1,3 g/cc

  • Formulare

    Lichid

  • Culturi

    grau, orz, floarea soarelui, legume, lucerna, soia, rapita, pomi fructiferi, porumb,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *