Plyaminol ajută rapița

Data: 20/09/2019 | Autor: |

Cultura de rapiță este una prin care fermierii români își asigură profituri bune, care să le permită să pregătească anul viitor următor fără grija bugetului. Condițiile climatice reprezintă cea mai mare provocare pentru agricultorii de la noi. Agro-Est Muntenia are însă soluții pentru orice situație în care ar putea fi pus cei care muncesc pământul și vine în ajutorul acestora cu pachete care să le mai ia din griji.

O cultură care răsare greu și care riscă să fie prinsă de iarnă are nevoie de un biostimulator puternic. Portofoliul Agro-Est Muntenia conține Plyaminol, un produs pe bază de aminoacizi și care și-a câștigat renumele de “Salvator al recoltelor”. Folosirea acestuia în amestec cu un îngrășământ foliar va ajuta rapița să crească repede și viguros. Astfel, intrarea în iarnă se va face fără probleme.

Și o cultură normală are nevoie de tratamente care s-o protejeze de gerurile iernii. Tot Plyaminol este produsul recomandat de Agro-Est Muntenia pentru a ajuta rapița. În plus, compania cu capital 100% românesc îi sfătuiește pe fermieri să utilizeze și Boron Extra, acolo unde observă o deficiență de bor. Acest element este esențial pentru intrarea în iarnă, pentru rezistența la îngheț și înzăpezire, dar și la eventualele condiții nefavorabile din primăvară.

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *