Orzoaica renaște cu produsele Agro-Est Muntenia

Data: 23/06/2019 | Autor: |

Orzoaica este o cultură iubită în zona de Sud a României. Fermierii așteaptă an de an perioada recoltatului pentru a vedea cât profit le intră în buzunar, după luni întregi de muncă. Iar recordurile înregistrate la cerealele păioase în ultimii ani i-au făcut pe tot mai mulți agricultori să aleagă această cultură. Marius Găina, din Teleorman, a pus în toamnă 20 de hectare de orzoaică, dar vremea i-a cam stricat planurile. Astfel, răsărirea a fost neuniformă. A fost însă salvat de Plyaminol, biostimulatorul-minune de la Agro-Est Muntenia. Aminoacizii din Plyaminol au ajutat plantele să revină la un verde sănătos.

Tot în Teleorman, la Traian, Tudorel Tufan a aplicat GroPlan A prima data, pentru a salva cultura de orzoaică, sfătuit de specialiștii Agro-Est Muntenia. Și nu a greșit, pentru că a observat o creștere accentuată a plantelor după doar câteva zile. GroPlan A a făcut parte din tratamentul 2 al lui Marius Găina, alături de Evergreen. Rețeta aplicată la recomandarea Agro-Est Mutenia a făcut minuni. Iar sporul de producție se anunță impresionant: până la 1200 de kilograme pe hectar.

O producție de 7 tone la hectar așteaptă Tudorel Tufan. După Plyaminol a folosit Omex Bio, un produs cu azot, fosfor, potasiu, extract de alge marine și micro și macroelemente necesare plantelor. 2 litri de Omex Bio pe hectar au fost de ajuns pentru ca lanul să arate impecabil. Tudorel Tufan se felicită pentru alegerea făcută, bazată atât pe sfaturile specialiștilor Agro-Est Muntenia, cât și pe mărturiile celor care au folosit în trecut rețeta câștigătoare la orzoaică.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *