Omex Bio, produs pentru profitul fermierilor

Data: 8/04/2019 | Autor: |

Recomandările specialiștilor referitoare la produse nu ar fi complete fără mărturiile fermierilor care le-au folosit. În câmp se vede exact cât de eficient este un produs și ce spor de producție oferă, atât calitativ, cât și cantitativ. Omex Bio, comercializat de Agro-Est Muntenia, are parte doar de laude din partea agricultorilor români. Folosit în perioade de stres, acest biostimulator a ajutat culturile. “Omex Bio a ajutat planta să treacă peste condițiile nefavorabile și să beneficieze de cea mai mică picătură de apă pe care o avea la dispoziție în momentul acela”, a mărturisit Georgian Corniță, din județul Călărași.

Biostimulatorul Omex Bio și-a arătat efectele și în Ialomița, acolo unde Inginerul agronom Nicolae Stoica a avut parte de o culoare deosebită în lan. “Am avut încă două săptămâni de plantă verde, ceea ce ne-a ajutat foarte mult la cantitatea obținută pe hectar. Era exact în perioada bobului”, a declarat fermierul din Grindu. Prin compoziția sa de azot – fosfor – potasiu, câte 20 de procente, și extract de alge marine (28%), Omex Bio a însemnat profit pur pentru fermieri. Unii au avut sporuri de producție de aproape 2000 de kilograme de grâu la hectar, adică peste 1100 de lei în buzunar.

Doza recomandată pentru aplicarea biostimulatorului Omex Bio este de 2 litri pe hectar. Fermierii au respectat indicațiile Agro-Est Muntenia și apoi au cules roadele acestui tratament. “De 4 ani tot folosesc Omex Bio. Dacă ai investit 100 de lei, îți aduce dublu profit”, a spus Teodor Riză, din județul Olt. Timpul scurt de la aplicare și până la apariția primelor efecte este un alt avantaj al lui Omex Bio. “Chiar a doua zi când m-am dus în câmp am rămas surprins de cum arăta cultura. Se înverzise, am avut calități 80-82% greutate hectolitrică”, a declarat teleormăneanul Nelu Alexe.

Mai multe detalii despre acest produs-minune găsiți pe www.agroest.ro, pe pagina de Facebook Agro-Est Muntenia, dar și în Agro-Est Report, un concept nou, în care detaliile tehnice se completează cu datele din terenurile femierilor români.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *