„Foamea” care aduce recolte mari

Data: 28/04/2019 | Autor: |

Una din cele mai importante perioade pentru cultura de grâu este aceasta, pentru că plantele sunt în creștere și au mare nevoie de toți nutrienții disponibili în sol. Dacă nu pot singure, plantele pot fi ajutate. Două produse de mare ajutor pentru agricultorii din țara noastră sunt aduse pe piață de Agro-Est Muntenia. Este vorba de Groplan A și Groplan A Plus" title="Groplan A Plus">Groplan A Plus.

Groplan A contine acizii piro-glutamic si di-metilsulfona, plus azot (14%), fosfor (7%), potasiu (7%) și microelemente reprezintă atuurile acestui stimulator.

Groplan A Plus" title="Groplan A Plus">Groplan A Plus este un produs inovator, care contine o substanbta noua, patentata – R100, dar si acizi esentiali – acid aspartic, acid pidolic, triptofan, di-metilsulfona, plus N14%, P2O5 7%, K2O 7%, Mg 0.2%, B 0.3%, Cu 0.6%, Mn 0.6%, Zn 0.6%, Mo 40mg/l.

Avantajele celor două produse sunt clare și au fost deja văzute de fermierii din România. Astfel, plantele vor avea o capacitate mărită de fotosinteză, iar procesele metabolice se vor accentua. În plus, Groplan A și Groplan A Plus" title="Groplan A Plus">Groplan A Plus acționează ca un scut în cazul apariției factorilor de stres din cultură. Seceta, excesul de umiditate și frigul – toate sunt combătute de acești biostimulatori comercializați de Agro-Est Muntenia.

Specialiștii Agro-Est recomandă o doză de 2-4 litri pe hectar, în funcție de starea culturii. Groplan A și Groplan A Plus" title="Groplan A Plus">Groplan A Plus trebuie folosite încă de la primul simptom de stres din lan. Iar orele dimineții și ale serii, când temperatura nu este atât de ridicată, sunt cele mai potrivite pentru aplicarea lor. Fermierii sunt sfătuiți să facă teste de compatibilitate fizică, dacă vor să efectueze combinații noi pentru tratamentele pe care le fac și care includ Groplan A și Groplan A Plus" title="Groplan A Plus">Groplan A Plus.

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *