Explozie de energie în fermele din România

Data: 27/04/2020 | Autor: |

Biostimulatorii sunt adevărate surse de energie pentru culturile care au nevoie de un plus de vigoare după trecerea prin perioade de stres. Când se combină și cu nutrienți, rezultatul este exploziv pentru plante, iar fermierul poate fi sigur de o producție ridicată. 

Un produs cu această formulare este Florabax, de la Agro-Est Muntenia, care conține cantități echilibrate de bor, molibden, fosfor asimilabil și aminoacizi liberi. Aplicarea acestui produs pe culturile de legume, pomi fructiferi, viță de vie, rapiță și floarea-soarelui mai elimină din grijile fermierilor. Plantele vor trece mai ușor peste perioadele de stres, pentru că Florabax stimulează formarea proteinelor și asimilarea azotului.

DOZE RECOMANDATE FLORABAX

  • RAPIȚĂ ȘI FLOAREA-SOARELUI: 0.5-1 LITRU / HA, ÎNAINTEA APARIȚIEI BUTONULUI FLORAL
  • LEGUME: 100-150 GR / HL, 2-3 APLICĂRI LA INTERVAL DE 12-15 ZILE
  • POMI FRUCTIFERI ȘI VIȚĂ DE VIE: 100-150 GR / HL LA ÎNFLORIRE, CĂDEREA FLORILOR, APARIȚIA FRUCTELOR ȘI COACERE 

Deficiențele de bor, molibden sau fosfor sunt depășite prin aplicarea Florabax, astfel că fermierii vor avea parte de plante sănătoase. Acest biostimulator cu nutrienți poate fi aplicat ușor, atât foliar, cât și prin fertigare. Recomandarea Agro-Est Muntenia este ca tratamentul cu Florabax să se facă dimineața sau seara, pentru a nu se ajunge la temperaturi de peste 25 de grade.  

ATENȚIE! NU SE APLICĂ ÎMPREUNĂ CU COMPUȘI DE SULFAT ȘI DE CALCIU, ULEIURI, ACIZI ȘI BAZE PUTERNICE.

Ce efecte au alți biostimulatori din portofoliul Agro-Est Muntenia puteți vedea în testimonialele de pe canal de Youtube al companiei. În plus, toate produsele Agro-Est se găsesc pe site-ul oficial www.agroest.ro

 

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *