Pretuieste Agricultura, Pretuieste Romania

Infiintata in anul 2009, compania Agro-Est Muntenia a devenit un distribuitor important in piata de inputuri agricole. Acoperim la nivel regional, prin echipa de vanzari- Divizia Ferme toata zona de sud, sud-est si sud-vest a Romaniei, iar prin colaboratorii distribuitori, acoperim la nivel national distributia produselor pe care le comercializam in exclusivitate.

Astazi, Agro-Est Muntenia comercializeaza intreg portofoliul de inputuri necesar fermierilor : produse de protectie a plantelor, ingrasaminte granulate, fertilizanti foliari, tratament seminte, biostimulatori, adjuvanti, inhibitori si regulatori de crestere, biocide, raticide, pentru toate culturile agricole si toate problemele tehnologice.

Incepand cu anul 2011, Agro-Est Muntenia reprezinta in Romania companii europene de succes, precum Omex Agrifluids UK, Hortifeeds Direct UK, Plymag SL Spania, Intracrop UK, SDP Franta, avand in portofoliu, in exclusivitate, fertilizanti foliari, produse cu un continut ridicat de acizi humici sau/si de aminoacizi, biostimulatori, adjuvanti.

logo_300
Nutritie
Stimulare
Protectie

Acoperim la nivel regional, Divizia Ferme toata zona de sud, sud-est si sud-vest a Romaniei, iar prin colaboratorii distribuitori, acoperim la nivel national distributia produselor.

Intreg portofoliul de inputuri necesar fermierilor: produse de protectie a plantelor, ingrasaminte granulate, fertilizanti foliari, tratament seminte, etc…

Oferim fermierilor, in timp real, informatii si evolutii bursiere ale cotatiilor de cereale, asigurand in acelasi timp preluarea productiei din ferma.

Impreuna cu echipa noastra:

Constantin ZEVEDEI

Constantin ZEVEDEI

Departament: Comercial
Telefon: 0742138987
E-mail: constantin.zevedei@agroest.ro

Cornel NASTASE

Cornel NASTASE

Departament: Comercial
Telefon: 0742138942
E-mail: cornel.nastase@agroest.ro

Constantin NASTASE

Constantin NASTASE

Departament: Comercial
Telefon: 0741265968
E-mail: constantin.nastase@agroest.ro

Alexandru BRINCEANU

Alexandru BRINCEANU

Departament: Comercial
Telefon: 0756061281
E-mail: alexandru.brinceanu@agroest.ro

Oferim fermierilor romani solutii profesioniste pentru a dezvolta tehnologii sustenabile, durabile, care aduc plus valoare in Ferma : analize de plante, pentru determinarea continutului de micro si macroelemente, analize de sol, analiza PH pentru apa si sol, determinarea calitatii apei utilizate in tratamentul culturilor.

Oferim fermierilor, in timp real, informatii si evolutii bursiere ale cotatiilor de cereale, asigurand in acelasi timp preluarea productiei din ferma, colaborand cu cei mai importanti procesatori si traderi de cereale.

Clientii nostri primesc informari in timp real asupra problemelor semnalate in culturile agricole, atentionari meteorologice, informatii asupra produselor si tehnologiilor inovatoare, prin intermediul aplicatiei Agro-Est, disponibila gratuit, dar si prin intermediul evenimentelor organizate in fiecare an, impreuna cu partenerii nostri.

Specialistii Agro-Est Muntenia, cu ajutorul serviciilor pre si post-vanzare, va ofera cele mai bune solutii tehnologice si financiare, pentru ca Pretuim Agricultura!

Alaturi de partenerii nostrii:

Parteneri exclusive Agro-Est in Romania:

SDP - Parteneri Agroest Muntenia
Intracrop - Parteneri Agroest Muntenia
Hortifeeds - Parteneri Agroest Muntenia
Plymag - Parteneri Agroest Muntenia
Omex Agrifluids - Parteneri Agroest Muntenia

Parteneri Romania

Abaxton - Parteneri Agroest Muntenia
Corteva - Parteneri Agroest Muntenia
Borealis - Parteneri Agroest Muntenia
Timac - Parteneri Agroest Muntenia
Tea Consulting - Parteneri Agroest Muntenia
Biocrop - Parteneri Agroest Muntenia
SummiAgro - Parteneri Agroest Muntenia
FMC - Parteneri Agroest Muntenia
Arysta - Parteneri Agroest Muntenia
KWS - Parteneri Agroest Muntenia
Belchim - Parteneri Agroest Muntenia
Caussade - Parteneri Agroest Muntenia
Euralis - Parteneri Agroest Muntenia
Syngenta - Parteneri Agroest Muntenia
Adama - Parteneri Agroest Muntenia
Nufarm - Parteneri Agroest Muntenia
Bayer - Parteneri Agroest Muntenia
Monsanto - Parteneri Agroest Muntenia
Pioneer - Parteneri Agroest Muntenia
Dow-Dupont - Parteneri Agroest Muntenia