Analiza plantelor, un serviciu gratuit

Data: 7/12/2019 | Autor: |

Agricultura de precizie câștigă tot mai mult teren și în România. În acest mod, fermierii din țara noastră pot lua cele mai bune decizii în ce privește cultura pe care urmează să mizeze, pe baza unor informații clare. Agro-Est Muntenia participă activ la acest trend și a introdus un serviciu nou pentru România. Este vorba de analiza mostrelor de țesut, un serviciu gratuit pentru agricultorii care au colaborat cu Agro-Est pe partea de semințe.

Despre ce este vorba, mai exact? Specialiștii Agro-Est Muntenia merg în ferme și iau plante, înainte de intrarea în iarnă. Aceste mostre merg către laboratoare specializate din Anglia, unde sunt făcute diferite teste. Imaginați-vă cum ar fi analizele de sânge la om. Este același tipar. În urma analizelor, care durează 3-4 zile, ies mai multe grafice și rezultate, care sunt duse înapoi la fermieri.

Specialistul Agro-Est Muntenia care merge în fermă cu acest set de rezultate are pregătite și soluțiile pentru diferitele probleme care apar în urma analizelor. Astfel, pentru fiecare carență, fie că este vorba de elementele esențiale, precum azot, fosfor, potasiu, fie că vorbim de microelemente, portofoliul Agro-Est are soluțiile optime. Biostimulatorii, precum Plyaminol, Omex Bio, GroPlan A, fertilizanții foliari, cum ar fi Phostar, Sulfomex, Boron Extra sau Kingfol Zinc, dar și produsele pentru agricultura ecologică sunt tot atâtea soluții oferite de Agro-Est pentru culturile fermierilor din România.

Articole similare

1 comentariu

  • 04.02.2020, 18:12 Doru says : raspunde

    Interesant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *