Agro-Est Muntenia, o companie cunoscuta la nivel international!

Data: 17/12/2018 | Autor: |

Agro-Est Muntenia si-a creat o baza solida de fermieri romani cu care lucreaza an de an pentru salvarea recoltelor si pentru productii impresionante, iar succesul companiei i-a impresionat si pe straini.

Francesc Soro, Export Manager la PLYMAG, a privit cu admiratie drumul parcurs de Agro-Est in cei 10 ani de existenta, dupa cum afirma:

„Aceasta firma a facut eforturi mari sa introduca produsele de nutritie in ferme, sa faca testari si rezultatele au fost incununate de succes.”

Plyaminol este produsul-minune de la Agro-Est Muntenia.

Portofoliul Agro-Est Muntenia cuprinde si alte produse apreciate de partenerii companiei cu capital integral romanesc. Boron extra si Evergreen i-au intrat la suflet lui Nick Mason, Commercial Director la Nutrel Group.

Boron Extra este un produs de care au nevoie multe plante cand cresc foarte repede. Cu clima de aici, dupa o iarna grea solul se incalzeste si plantele cresc foarte repede. Atunci planta are nevoie de Boron. ”

Nick Mason si-a consolidat concluziile despre Agro Est Muntenia in cei 6 ani de relatie comerciala:

„Relatia se bazeaza pe onestitate. Am intrebat fermierii ce dorinte ai de la un partener. Au zis ca au nevoie de sfaturi si au folosit un singur cuvant cheie: Incredere. Am fost in ferme cu Agro Est si lucrul important este ca produsele lor sunt de incredere” , a declarat Nick Mason.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *